Bu gece neden uyuyamadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kulağımın zarında kızarıklık var ve beraberinde çınlama da var. Çınlama hadi iyi de kızarıklık öyle bir ağrı yapıyor ki yatağımın yanındaki duvar kağıdını parçaladım acıdan pençelemekten. 3-4 gibi uyuyorum 3 gündür.

Gecmis olsun umarim en kisa sürede sagliniza kavusursunuz. Canınız sıkılıyorsa sohbet ederiz burada, ben uyanigim her gun.

İnsanlarla pek takılmıyorum takılsam da tadında bırakıyorum. Ben çok sosyal biri değilim gezme/tozma vs biri çağırırsa işim yoksa giderim. Olmadığı zamanlar da gitmediğim olur. Ev-okul yaparım genelde. Evde takılmayı daha cok severim. Benim sınıfımda da yakın olduğum arkadaşım var mesela onun disindakilerle pek sohbetim olmaz, olamaz daha dogrusu. Belli bir birikimi olmamis adamla sahsen muhabbet edilmedigi hatta edilemedigi kanisindayim. Karsindaki kisi ne kadar doluysa senin soylediklerin ona ulasiyor. İste oyle adam bulmak da zor su anda. Benim siniftan midir nedir (lise sonum ben de) siniftaki birkac arkadas disinda bir IQ dusuklugu var sohbet desen yok, siyaset etmeye kalksan o da yok, oyun muhabbeti vs zaten yok. Yok yani adam bombos bir hayat yasamis. Simdi bu adam bana gelse senin zorbacilarin yaptiklarini yapacak ben bununla basit diyalog disinda bir şey kurmam gerek yok cunku ayrintili anlatmaya cunku anlamayacak. He cok uzatirsa agzinin payini verir sustururum orasi ayri. İki terim kullansan nakavt olur zaten boyleleri. Siddete girmeni tavsiye etmem karsi taraf niyetli degilse.
Zaten bana şiddet uygulamaya kalksa kendimi savundum ayağına bayıltırım tek vuruşta. Zaten boks ve fitness ile uğraşıyorum 45kg zargananın teki çoğu. Ben sınıfta kimseyle konuşmuyorum, arada öyle 1-2 erkek var patlayacak kadar olduğumda 1-2 cümle kuruyorum sonra diyalog bitiyor az bir şey konuşunca. Ama öyle kişilerle arkadaş olacağıma yanlız olurum daha iyi.

Zaten bana şiddet uygulamaya kalksa kendimi savundum ayağına bayıltırım tek vuruşta. Zaten boks ve fitness ile uğraşıyorum 45kg zargananın teki çoğu. Ben sınıfta kimseyle konuşmuyorum, arada öyle 1-2 erkek var patlayacak kadar olduğumda 1-2 cümle kuruyorum sonra diyalog bitiyor az bir şey konuşunca. Ama öyle kişilerle arkadaş olacağıma yalnız olurum daha iyi.

Hocam Allah hiçbir zaman şiddeti veya kavgayı sevmez önermez. Eğer siz onlarla uğraşmazsanız Allah zaten size sabır verecektir şüphesiz. Ayetlere bakarsan zaten alay ile ilgili ahirette çok ağır bir azap var.
Andolsun ki sözlerini onlara soracak olsan: “Lafa dalmış, eğleniyorduk.” diyeceklerdir. De ki: “Allah'ı, ayetlerini ve Resûl'ünü mü alaya alıyorsunuz?” (9/Tevbe 65)
Çok takmayın kısacası Kur'an'ın tüm ayetlerini atmayayim buraya yeter zaten bunlar :D
Sen onların dinlerine saygılı ol yeter.

Hocam Allah hiçbir zaman şiddeti veya kavgayı sevmez önermez. Eğer siz onlarla uğraşmazsanız Allah zaten size sabır verecektir şüphesiz. Ayetlere bakarsan zaten alay ile ilgili ahirette çok ağır bir azap var.
Andolsun ki sözlerini onlara soracak olsan: “Lafa dalmış, eğleniyorduk.” diyeceklerdir. De ki: “Allah'ı, ayetlerini ve Resûl'ünü mü alaya alıyorsunuz?” (9/Tevbe 65)
Çok takmayın kısacası Kur'an'ın tüm ayetlerini atmayayim buraya yeter zaten bunlar :D
Sen onların dinlerine saygılı ol yeter.
Hocam onlar dinsizler yanlız. :D

Bozuk uyku düzeni ve yapmadığımız şeyler falan, bakalım bu yıl yapmaya çalışacağım, umarım iyi bir yıl olur size de bana da :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Haddini aşıyorsun. Ben olayları düzgünce anlattım ve onlarla hiç siyasi tartışmaya girmedim. Sadece dün aralarından birisi ile kavga ettim tuttuğum siyasi partiden dolayı ve tartışmayacağımı da anlattım o kişiye. İslam'ı savunurken hiç bir şekilde Şeriat'ı falan savunmadım. Onlar İslam hakkında kötü konuşuyordu ve ben de dayanamayıp karşı çıktım. Bu tipler SMA'lı çocuklar için ne diyor biliyor musunuz? Tamamen ailelerinin sorunu olduğunu, o zaman çocuk yapmasalarmış, biz onlara ödeme yapmak zorunda mıyız gibi şeyler söylüyorlar. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da annemin böyle davrandığını ve benim öyle biri olduğumu söylüyorsunuz. Ne battı da benim hakkımda böyle iddialar ortaya atıyorsun? Onların gün içinde neler konuştuklarını, insanlara nasıl davrandıklarını görüyorum, siz görmüyorsunuz. Teknobiyotik öyle dedi diye ergen davranışları göstermiyorum. Bir daha lütfen benimle mümkün mertebe muhattap olma.

Haddini aşıyorsun. Ben olayları düzgünce anlattım ve onlarla hiç siyasi tartışmaya girmedim. Sadece dün aralarından birisi ile kavga ettim tuttuğum siyasi partiden dolayı ve tartışmayacağımı da anlattım o kişiye. İslam'ı savunurken hiç bir şekilde Şeriat'ı falan savunmadım. Onlar İslam hakkında kötü konuşuyordu ve ben de dayanamayıp karşı çıktım. Bu tipler SMA'lı çocuklar için ne diyor biliyor musunuz? Tamamen ailelerinin sorunu olduğunu, o zaman çocuk yapmasalarmış, biz onlara ödeme yapmak zorunda mıyız gibi şeyler söylüyorlar. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da annemin böyle davrandığını ve benim öyle biri olduğumu söylüyorsunuz. Ne battı da benim hakkımda böyle iddialar ortaya atıyorsun? Onların gün içinde neler konuştuklarını, insanlara nasıl davrandıklarını görüyorum, siz görmüyorsunuz. Teknobiyotik öyle dedi diye ergen davranışları göstermiyorum. Bir daha lütfen benimle mümkün mertebe.
Tamam beyler kavgaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı