Bu gece neden uyuyamadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gecmis olsun umarim en kisa sürede sagliniza kavusursunuz. Canınız sıkılıyorsa sohbet ederiz burada, ben uyanigim her gun.

Zaten bana şiddet uygulamaya kalksa kendimi savundum ayağına bayıltırım tek vuruşta. Zaten boks ve fitness ile uğraşıyorum 45kg zargananın teki çoğu. Ben sınıfta kimseyle konuşmuyorum, arada öyle 1-2 erkek var patlayacak kadar olduğumda 1-2 cümle kuruyorum sonra diyalog bitiyor az bir şey konuşunca. Ama öyle kişilerle arkadaş olacağıma yanlız olurum daha iyi.

Hocam Allah hiçbir zaman şiddeti veya kavgayı sevmez önermez. Eğer siz onlarla uğraşmazsanız Allah zaten size sabır verecektir şüphesiz. Ayetlere bakarsan zaten alay ile ilgili ahirette çok ağır bir azap var.
Andolsun ki sözlerini onlara soracak olsan: “Lafa dalmış, eğleniyorduk.” diyeceklerdir. De ki: “Allah'ı, ayetlerini ve Resûl'ünü mü alaya alıyorsunuz?” (9/Tevbe 65)
Çok takmayın kısacası Kur'an'ın tüm ayetlerini atmayayim buraya yeter zaten bunlar
Sen onların dinlerine saygılı ol yeter.

Hocam onlar dinsizler yanlız.

Bozuk uyku düzeni ve yapmadığımız şeyler falan, bakalım bu yıl yapmaya çalışacağım, umarım iyi bir yıl olur size de bana da

Son düzenleyen: Moderatör:
Haddini aşıyorsun. Ben olayları düzgünce anlattım ve onlarla hiç siyasi tartışmaya girmedim. Sadece dün aralarından birisi ile kavga ettim tuttuğum siyasi partiden dolayı ve tartışmayacağımı da anlattım o kişiye. İslam'ı savunurken hiç bir şekilde Şeriat'ı falan savunmadım. Onlar İslam hakkında kötü konuşuyordu ve ben de dayanamayıp karşı çıktım. Bu tipler SMA'lı çocuklar için ne diyor biliyor musunuz? Tamamen ailelerinin sorunu olduğunu, o zaman çocuk yapmasalarmış, biz onlara ödeme yapmak zorunda mıyız gibi şeyler söylüyorlar. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da annemin böyle davrandığını ve benim öyle biri olduğumu söylüyorsunuz. Ne battı da benim hakkımda böyle iddialar ortaya atıyorsun? Onların gün içinde neler konuştuklarını, insanlara nasıl davrandıklarını görüyorum, siz görmüyorsunuz. Teknobiyotik öyle dedi diye ergen davranışları göstermiyorum. Bir daha lütfen benimle mümkün mertebe muhattap olma.

Tamam beyler kavgaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…