M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 15 Mayıs 2023 #21 Normalde de en erken 4'te uyuduğum için sorun yok.
atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #22 Uyumuyorum, 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu zaferini bekliyorum zafer geldiği an sokağa çıkıp araba turu yapacağım
Uyumuyorum, 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu zaferini bekliyorum zafer geldiği an sokağa çıkıp araba turu yapacağım
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.472 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Mayıs 2023 #23 Emin değilim. Ama uyumazsam seçim yüzünden olmayacak.
KS KS Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 15 Mayıs 2023 #24 Fatalis dedi: Web geliştiricisiyim, kod yazıyorum yani, spesifik olarak şu an MyBB için bir plugin geliştiriyorum. Işığı ve sesi sevmiyorum, çok dikkat dağıtıyor bu nedenle bizim için gece çalışmak çok daha rahat oluyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Kolay gelsin. GoktugT dedi: Soru sormak için sormayın ya. Bu gece uyuyacak mısınız demişsin. Onlarda evet demiş. Uyuyorum dememişki. Genişletmek için tıkla... Ben şuna benzer bir şey çıkar diyordum da sonradan çaktım Türkçede kip kayması denilen şeyin olduğunu.
Fatalis dedi: Web geliştiricisiyim, kod yazıyorum yani, spesifik olarak şu an MyBB için bir plugin geliştiriyorum. Işığı ve sesi sevmiyorum, çok dikkat dağıtıyor bu nedenle bizim için gece çalışmak çok daha rahat oluyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Kolay gelsin. GoktugT dedi: Soru sormak için sormayın ya. Bu gece uyuyacak mısınız demişsin. Onlarda evet demiş. Uyuyorum dememişki. Genişletmek için tıkla... Ben şuna benzer bir şey çıkar diyordum da sonradan çaktım Türkçede kip kayması denilen şeyin olduğunu.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Mayıs 2023 #25 Vavien. dedi: Emin değilim. Ama uyumazsam seçim yüzünden olmayacak. Genişletmek için tıkla... Neden olacak hocam?
Vavien. dedi: Emin değilim. Ama uyumazsam seçim yüzünden olmayacak. Genişletmek için tıkla... Neden olacak hocam?
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.011 Çözümler 9 15 Mayıs 2023 #26 İmkanı ihtimali yok
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 15 Mayıs 2023 #27 brkyozell dedi: Yüksek ihtimal hayır Eki Görüntüle 1779466 Genişletmek için tıkla... Hocam hangi texture pack
brkyozell dedi: Yüksek ihtimal hayır Eki Görüntüle 1779466 Genişletmek için tıkla... Hocam hangi texture pack
KS KS Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 15 Mayıs 2023 #28 Silinen üye dedi: Uyumuyorum, 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu zaferini bekliyorum zafer geldiği an sokağa çıkıp araba turu yapacağım Genişletmek için tıkla... İzmir Marşı da açarsan hoş olur bence.
Silinen üye dedi: Uyumuyorum, 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu zaferini bekliyorum zafer geldiği an sokağa çıkıp araba turu yapacağım Genişletmek için tıkla... İzmir Marşı da açarsan hoş olur bence.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 15 Mayıs 2023 #29 UlughBeg dedi: Hocam hangi texture pack Genişletmek için tıkla... Faithful. Faithful The official website of Minecraft's most iconic texture pack. Home of the Faithful Community and so much more! faithful.team
UlughBeg dedi: Hocam hangi texture pack Genişletmek için tıkla... Faithful. Faithful The official website of Minecraft's most iconic texture pack. Home of the Faithful Community and so much more! faithful.team
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 15 Mayıs 2023 #30 Silinen üye dedi: Uyumuyorum, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu zaferini bekliyorum. Zafer geldiği an sokağa çıkıp araba turu yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aman hocam, dikkat edin kendinize.
Silinen üye dedi: Uyumuyorum, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu zaferini bekliyorum. Zafer geldiği an sokağa çıkıp araba turu yapacağım. Genişletmek için tıkla... Aman hocam, dikkat edin kendinize.