Bu gidişle sonumuz ne olacak?

Hastalık ise; Asprin alsak geçer mi?
Takılmayın bunlara, insanlar kendi hayatını kimseye zarar vermeden yaşıyor size ne.

Mesela bahsettiğin parti gitti düzelecek mi sence her şey?
Hadi ekonomi sağlık vs. o konularda ilerledik, insanların zihniyetleri ne olacak? Çocuğa tecavüz edenler, dünyada bir tek kendisi varmış gibi yaşayanlar vs. bunlarla olan savaşı nasıl kazanacağız?

Mesela bahsettiğin parti gitti düzelecek mi sence her şey?

Yaşadığımız sorunların kaynağı bir parti ya da yönetim değil.
Milletin seçimleri. Dolayısıyla bugün ali gitse; veli gelir bir şey değişmez. Önce bizim kafalar değişmeli.

Konuya cevap vereyim, kesinlikle daha az çocuk yapılmalı ve dünya nüfusu azaltılmalı. Çünkü bu kadar fazla nüfusu kaldıracak dünya kaynağı yok.
Pek inandırıcı gelmedi açıkçası, normalde 15-16 hadi bilemedin 17-18 yaş arasında birey bu tür durumları çoktan değerlendirmiş olur.

Değerlendirmek sorunları çözmüyor.

Bu konuya escinselligi nasil sokabildin merak ediyorum. O kadar alakasiz ki bruh.

Güldürdün. Ne yapsınlar, akıl hastalığı tedavisinde kullanılan ilaçları mı versinler eşcinsellere? Sebebini bile bilmedikleri bir şeyi 'tedavi' etmeleri imkansız.

Eksiksiz aynılarını düşünüyorum ama insanları çocukluktan eğitilmedikleri için artık düzeltilemez. Kimse yanlış anlamasın ama Türkiye'de şahsen benim çevremde doğru ebeveynler yok zamanında okumamışlar.

Eskiden iş bulmak kolaymış herhalde neredeyse herkes şimdi emekli maaşlarını alıp dedikoducu tayfa olarak takılıyorlar, kitap okumazlar, bilime karşıdırlar ve gelişmeye kapalı olurlar. Bir kısmı çok bilmişlikte Nirvana yaşayıp gençleri ezmeye çalışır.
(Küçük bir hatırlatma çocukların kişiliğini anneleri babaları ortaya koyar. Yani ister istemez onlar benzersiniz...)

Öyle insanların çocuklarından bir ihtimal beklentimiz olabilir yanlışı görüp kendilerini eğitebilirler ancak şu anki eğitim sistemide kaliteli insanlar yetiştirmiyor. Robotlaştırmaya çalışıyor eskiden kaliteli ve az eğitim vardı. Şimdi her yerde okul var ama ezberci, vasat eğitime mecbursunuz.
Yaşadığımız sorunların kaynağı bir parti ya da yönetim değil.
Milletin seçimleri. Dolayısıyla bugün Ali gitse; veli gelir bir şey değişmez. Önce bizim kafalar değişmeli.

Kısacası eğitimsiz toplum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…