EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.117 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 8 Ağustos 2018 #31 Hüseyin KINAY dedi: Teşekkür ederim de formatı attım lakin sürüm bu windows 8.1 deki sürüm 353.82 den windows 10 da 369.09 a yükseldi ama asıl sürüm değil asıl sürümü 398.82 bu lakin kurulumda hata veriyor güncelleme mevcut yazısı çıkıyor ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Problem güncel sürümde olmalı. Neyse siz bir sonraki sürümü bekleyin, belki çözerler. Son olarak Windows 10'dan 8.1'e dönmeyin.
Hüseyin KINAY dedi: Teşekkür ederim de formatı attım lakin sürüm bu windows 8.1 deki sürüm 353.82 den windows 10 da 369.09 a yükseldi ama asıl sürüm değil asıl sürümü 398.82 bu lakin kurulumda hata veriyor güncelleme mevcut yazısı çıkıyor ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Problem güncel sürümde olmalı. Neyse siz bir sonraki sürümü bekleyin, belki çözerler. Son olarak Windows 10'dan 8.1'e dönmeyin.
Hüseyin KINAY Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 63 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknikeri 8 Ağustos 2018 #32 EFI Shell dedi: Problem güncel sürümde olmalı. Neyse siz bir sonraki sürümü bekleyin, belki çözerler. Son olarak Windows 10'dan 8.1'e dönmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapacağım herkese yardımları için teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yardım ettiniz.
EFI Shell dedi: Problem güncel sürümde olmalı. Neyse siz bir sonraki sürümü bekleyin, belki çözerler. Son olarak Windows 10'dan 8.1'e dönmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapacağım herkese yardımları için teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yardım ettiniz.