Bu halimle meslek sahibi olabilir miyim?

Benimle resmen dalga geçiyorsunuz değil mi? Garson olamaz mıyım cidden? Zor bir iş sayılmaz ki? Yani sıradan bir kafede bile mi olamam? Aylık asgari ücretli maaşlı bir iş hani?
 
Benimle resmen dalga geçiyorsunuz değil mi? Garson olamaz mıyım cidden? Zor bir iş sayılmaz ki? Yani sıradan bir kafede bile mi olamam? Aylık asgari ücretli maaşlı bir iş hani?
Dostum sana gerçekleri söyledik depresif konuşarak kendine bahane çıkarıyorsun. Burada kimse yapamazsın demiyor sana. Kendine inandıktan sonra herşey yapılabilir.
 
Merhaba. 19 Yaşındayım ve bu halimle meslek sahibi olabilir miyim? Şimdi hayati koşullarımdan, kendi durumlarımı anlatmam gerek. Çünkü maleesef işe girmek için belirli şartlar verirler hep. Garson olabilir miyim öncelikle? Bunu merak ediyorum.

Kişisel bilgilerim:
Yaş: 19
Okul durumu: Açık öğretim lisesi
Matematik seviyesi: 4. veya 5. Sınıf kadar anca.
Kilo: 97
Boy: 1.73

Genel durumum:
Depresif, sıkıntılı ancak bir işe gireceksem, o işi en iyi şekilde yaparım diyen biriyim kendime çünkü sonuçta para.
Bir işe girmeden önce, en iyi şekilde kişisel bakımıma önem veririm. Ses tonum konuştuğumda, kulağa hoş gelir. Kimisi için dublajcı sesidir. İnsanlarla efendi gibi, olgun gibi konuşmayı az-çok biliyorum. Örneğin; "Ne arzu etmiştiniz efendim/hanımefendi?" gibi. Genellikle "Selam" demek yerine, "Merhaba" demeyi daha çok severim. Bir işe kalkıştığım zaman, ne kadar yorucu olursa olsun, yaparım diyen biriyim çünkü bu işin sonucunda 1500 TL asgari bir gelir var. Genellikle biraz heyecanlı bir insanımdır. Doğduğumdan beridir hiçbir şekilde sosyal olmadım, gerçek hayatta bir arkadaş bile olmadı, hala daha yok.

Sizce asgari olsa bile, bir gelir elde etmem mümkün müdür bu halimle?
İnşallah iyi bir meslek sahibi olur ve güzel miktarlarda para kazanırsın
 

Geri
Yukarı