Öyle fazla sosyal bir insan değilim bu benim kendi tercihim küçükken mahalleye çağırdıklarında fazla çıkmazdım vs. arkadaş seçimlerim kafa dengi insanlar bunun nedeni eskiden arkadaşlıktan çok çekmiş olmamdır. Öyle kötü ortamlara hiç girmem kötü alışkanlıüım yoktur. Çinko karbon Anadolu insanıyım işte. Kardeş gibi gördüğüm 2 tane insan vardı onlar da beni öyle görürdü. Ama son zamanlarda sürekli beni arayan 1 tanesi her şeyde arkasında durduğum kişi bir baktım yalanlar söylemeye başladı. Beni aramamaya başladı yok işte ben arayacaktım fakat şu yüzden aramadım falan. Sürekli bir bahane uydururdu. Bu durumu belirttiğimde ise karı mısın trip atıyorsun vs. derdi. Ben bu adamı anladım hayatımdan çıkarmam lazım. Diğerine de 2. kardeş gibi gördüğüm o beni arardı yine ama kafalar biraz farklıydı bir de çok narsistti. Karşı bir cevap söylediğinizde size karşı çıkardı falan. Çünkü etrafında ki insanlar onu sürekli pohpohlamış o da kendini bayağı bilgili zannediyor. Ben de bayağı karşı çıkardım ama o bana bir şey demezdi. Son zamanlarda iyice çıktı. Onunla telefonda tartıştık. Tartışığımız konuyu söylesem şaşırır kalırsınız bir maç oynandı mı oynanmadı diye. Ben haklıyım burada bu arada. Bana ailevi küfür edip sinir etti. Bende engelledim uğraşmak istemedim. Sonra diğer çocuğa yazdım yine bu da aktif olmasına rağmen 10 dakika bakmadı. Ben de söyledim bak bakmıyorsan ben seni engelleyeceğim bir daha yazmayacağım diye bir daha iletişim kurarsam böyleyim falan diye. Hiç oralı olmadı bakmadı mesajlara. Ben de her yerden engelledim. Bizim ortak arkadaşımız gruba aldı orada da yazdım bir şeyler çıktım. İkisini de hayatımdan çıkardım. Ben öyle ortamdan ortama koşan bir adam değilim. Babam her zaman derdi arkadaşına güvenme diye aile sözü dinlemem lazımmış onu anladım. Başlıkta da yazdığım gibi artık bir kız bulmadığım sürece kimseyle arkadaşlık bağı vs. kurmayı düşünmüyorum. Çıkarıma olmadığı için çünkü arkadaşlar neler neler gördüm bir bilseniz.
Sizlerden öneri bekliyorum arkadaşlar.
Sizlerden öneri bekliyorum arkadaşlar.