Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 13 Temmuz 2018 #21 Istedigim her seye sahibim. Fazlasi beni bozar
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2018 #22 Neşeli Enginar dedi: Istedigim her seye sahibim. Fazlasi beni bozar Genişletmek için tıkla... Son model bilgisayar, Laptop, 104 level steam hesabı vb. belli ediyor zaten.
Neşeli Enginar dedi: Istedigim her seye sahibim. Fazlasi beni bozar Genişletmek için tıkla... Son model bilgisayar, Laptop, 104 level steam hesabı vb. belli ediyor zaten.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 13 Temmuz 2018 #23 NobodyAnymore dedi: Son model bilgisayar, Laptop, 104 level steam hesabı vb. belli ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hayat dediginiz bunlardan ibaret mi? Benim sahip olduklarim bunlardan cok daha degerli
NobodyAnymore dedi: Son model bilgisayar, Laptop, 104 level steam hesabı vb. belli ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hayat dediginiz bunlardan ibaret mi? Benim sahip olduklarim bunlardan cok daha degerli
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2018 #24 Neşeli Enginar dedi: Hayat dediginiz bunlardan ibaret mi? Benim sahip olduklarim bunlardan cok daha degerli Genişletmek için tıkla... İşin, Karın ve çocuğun doğru.
Neşeli Enginar dedi: Hayat dediginiz bunlardan ibaret mi? Benim sahip olduklarim bunlardan cok daha degerli Genişletmek için tıkla... İşin, Karın ve çocuğun doğru.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #25 Paranın gözü kör olsun. Fakir olayım önümden geçen fakir bana tebessüm etsin yeter.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2018 #26 Sertaç Ƨarı dedi: Paranın gözü kör olsun. Fakir olayım önümden geçen fakir bana tebessüm etsin yeter. Genişletmek için tıkla... 1 kişi suratımıza gülsün başka bir şey istemiyoruz gerçekten.
Sertaç Ƨarı dedi: Paranın gözü kör olsun. Fakir olayım önümden geçen fakir bana tebessüm etsin yeter. Genişletmek için tıkla... 1 kişi suratımıza gülsün başka bir şey istemiyoruz gerçekten.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 13 Temmuz 2018 #27 Bu hayatta kötülüklerin en kötüsü zaten parasızlıktır.
cigneve Kilopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 628 Çözümler 2 13 Temmuz 2018 #28 Sertaç Ƨarı dedi: Paranın gözü kör olsun. Fakir olayım önümden geçen fakir bana tebessüm etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Çok büyük laflar bunlar . Şimdi parasızlık da zor.
Sertaç Ƨarı dedi: Paranın gözü kör olsun. Fakir olayım önümden geçen fakir bana tebessüm etsin yeter. Genişletmek için tıkla... Çok büyük laflar bunlar . Şimdi parasızlık da zor.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #29 Silinen üye dedi: Çok büyük laflar bunlar . Şimdi parasızlık da zor. Genişletmek için tıkla... Para var da ne oluyor dolar düşsün de öyle alacağım diyorsun. Fakirin derdi öyle mi, adam ekmeği dolarla almıyor tek derdi o zaten.
Silinen üye dedi: Çok büyük laflar bunlar . Şimdi parasızlık da zor. Genişletmek için tıkla... Para var da ne oluyor dolar düşsün de öyle alacağım diyorsun. Fakirin derdi öyle mi, adam ekmeği dolarla almıyor tek derdi o zaten.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Temmuz 2018 #30 Limon. Verse de limonata yapsak.