Steam "Bu hesabın dolandırıcılık için kullanılmış olduğu görülmektedir" kısıtlaması

sshacoo

Decapat
Daha fazla  
Az çok baktım başlığa. 8 Temmuz günü yeni bilgisayarım için Steam hesabı açtım ve 10 Temmuz tarihinde para yatırmaya karar verdim. İlk başta 400 TL yatırdım hemen sonra hesabım kısıtlandı, dolandırıcı dedi bana. Para hesapta kaldı. Desteğe şunu yazdım:

"Öncelikle merhaba, bu hesabı hatırladığım kadarıyla 8 Temmuz'da açtım. Yeni aldığım bilgisayarım için ve Steam üzerinden çeşitli oyunlar almak için 400 TL para yatırdım fakat hesabım dolandırıcılıkla ilişkilendirildi fakat benim banka kartım çalıntı değil. Gerekli bilgileri de siz istediğiniz zaman verebilirim, Visa kartı ile son 4 hanesi 3580 olan Yeşilırmak Mah. Çeç. CAD. no/28D Tokat adresini belirtmiştim. Dekontu da fotoğraflara bırakıyorum, bu sorunumu çözünüz.

Diye yazdım, fotoğraf olarak da dekontu gönderdim. Satın alımına dair başka herhangi bir şey yapmam gerekli midir?
Ve bir de korkuğum, Steam desteğin cevap vermemesi. Sizce ne zaman cevap verir? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az çok baktım başlığa. 8 Temmuz günü yeni bilgisayarım için Steam hesabı açtım ve 10 Temmuz tarihinde para yatırmaya karar verdim. İlk başta 400 TL yatırdım hemen sonra hesabım kısıtlandı, dolandırıcı dedi bana. Para hesapta kaldı. Desteğe şunu yazdım:

"Öncelikle merhaba, bu hesabı hatırladığım kadarıyla 8 Temmuz'da açtım. Yeni aldığım bilgisayarım için ve Steam üzerinden çeşitli oyunlar almak için 400 TL para yatırdım fakat hesabım dolandırıcılıkla ilişkilendirildi fakat benim banka kartım çalıntı değil. Gerekli bilgileri de siz istediğiniz zaman verebilirim, Visa kartı ile son 4 hanesi 3580 olan Yeşilırmak Mah. Çeç. CAD. no/28D Tokat adresini belirtmiştim. Dekontu da fotoğraflara bırakıyorum, bu sorunumu çözünüz.

Diye yazdım, fotoğraf olarak da dekontu gönderdim. Satın alımına dair başka herhangi bir şey yapmam gerekli midir?
Ve bir de korkuğum, Steam desteğin cevap vermemesi. Sizce ne zaman cevap verir? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Steam desteğin cevap vermeme diye bir ihtimali yok, merak etmeyin.

Eğer sıkıntınız devam ederse ve haklı olduğunuz halde çözülmezse yol Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar varır sanırım.

Steam geri döner o yönden sıkıntı yok

1 hafta icinde cevap verirler merak etmeyin.

Evet verirler ama indirimleri muhtemelen kaçırırsınız
cidden avukat mısın

Adresi bizimle paylaşmasaydın güzel olurdu. Bu kartı başka Steam hesabında da kullandınız mı? Kart ve hesap ismi uyuşuyor mu?

Olay ilginç.

Ana caddeyi işaretlemiş.

Adresi bizimle paylaşmasaydın güzel olurdu. Bu kartı başka Steam hesabında da kullandınız mı? Kart ve hesap ismi uyuşuyor mu?

Olay ilginç.

Hayatımda hiç Steam hesabı bile açmadım o derece.

1 hafta icinde cevap verirler merak etmeyin.

Çok teşekkürler.

Evet verirler ama indirimleri muhtemelen kaçırırsınız.
cidden avukat mısın

Ana caddeyi işaretlemiş.

Ben onu fark edip düzelte basmıştım ilk yazdığımda değiştirmemiş ama çok da sıkıntı olmaz hangi hesap vesaire bir de ikili doğrulama var.

Olay ilginç.

Kart banka kartı ve annem kendi iş adresini yazdı ve kabul etti zaten satın alımı sadece işte hesabım kısıtlandı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı