Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 JudgeKing38 dedi: Birkaç saat önce Windows Defender Driver Booster 10'u yüklediğim siteyi tehlikeli olarak gösterdi sanırım o siteden virüs bulaştı. Genişletmek için tıkla... Driver Booster da o site kadar tehlikeli. Bir daha kullanmamanızı öneriyorum.
JudgeKing38 dedi: Birkaç saat önce Windows Defender Driver Booster 10'u yüklediğim siteyi tehlikeli olarak gösterdi sanırım o siteden virüs bulaştı. Genişletmek için tıkla... Driver Booster da o site kadar tehlikeli. Bir daha kullanmamanızı öneriyorum.
JudgeKing38 Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 125 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #12 Veli1026 dedi: Driver Booster da o site kadar tehlikeli. Bir daha kullanmamanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
Veli1026 dedi: Driver Booster da o site kadar tehlikeli. Bir daha kullanmamanızı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Temmuz 2023 #13 JudgeKing38 dedi: Birkaç saat önce Windows Defender Driver Booster 10'u yüklediğim siteyi tehlikeli olarak gösterdi sanırım o siteden virüs bulaştı. Genişletmek için tıkla... Driver Booster yüklemek tamamen hata zaten hocam en başta hatayı oradan yapmışsınız. Driver booster gibi uygulamalar kullanmanız kesinlikle tavsiye edilmez.
JudgeKing38 dedi: Birkaç saat önce Windows Defender Driver Booster 10'u yüklediğim siteyi tehlikeli olarak gösterdi sanırım o siteden virüs bulaştı. Genişletmek için tıkla... Driver Booster yüklemek tamamen hata zaten hocam en başta hatayı oradan yapmışsınız. Driver booster gibi uygulamalar kullanmanız kesinlikle tavsiye edilmez.