Steam "Bu hesap Steam Servis Sözleşmesi koşullarını ihlal etmiştir."

Bu yeni kural nerede yazıyor tam olarak? Merak ettim. Bağlantısı var mı sayfanın?
Evet.

screenshot_259-png.png

@cumali_032

Konu sahibinin ilk mesajında eklemiş olduğu görselde yazıyor. Oyun satın alma, ürün anahtarı aktivasyonu geçersiz kılınmıştır diye.
Ben başka bir şey dediniz sandım. Evet hocam birde bu süresiz kısıtlama çok kötü. Her şeyini kısıtlıyor, bir daha bu hesap kullanılamaz.

Ben başka bir şey dediniz sandım. Evet hocam birde bu süresiz kısıtlama çok kötü. Her şeyini kısıtlıyor, bir daha bu hesap kullanılamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mesela bu arkadaşınki açılmış. Benim ne farkım var ki kalıcı olarak banlandım? Gerçekten anlaması çok güç bir durum.

Bu adamın videosunu görmüştüm, ama sonradan açılmış garip bir şekilde. Ama konu sahibine steam destekten olumsuz dönüş gelmiş. Ticaret yaptığından dolayı..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı