YouTube Bu içerik kullanılamıyor hatası nasıl giderilir?

nomore2k

Hectopat
Merhaba, telefonumda YouTube uygulamasında bir problem var. Herhangi bir videoyu izleyemiyorum Shorts dahil, hepsinde "bu içerik kulanılamıyor" hatası alıyorum. İnternette bir sıkıntı yok bilgisayardan ve telefonumda Chrome uygulamasından YouTube sitesine girip video izleyebiliyorum ama uygulamada izin vermiyor. Güncelleme vardı yaptım, devre dışı bırakıp etkinleştirdim, durmaya zorladım, önbelleği temizledim ama yine düzelmedi. Silip yüklemek istemiyorum çünkü indirilmiş bir sürü videom var. Telefonu da yeniden başlatmama rağmen düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende de bugün durduk yere böyle oldu. Ne mobilde ne de etiği de açılmıyor. Hatta tabletten bile açılmıyor. Neden oldu böyle çözümünü bulan oldu mu ya da sebebi ne bunun?

@ZZBilalZZ @nomore2k İnternet firmalarınız hangisi ?

Dostum internet firmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum VPN indirmiştim dün sildikten sonra sorun olmaya başladı şuan tekrar VPN indirdikten sonra denedim açılıyor. Bu bağlantı ayarlarıyla alakalı VPN’in yaptığı bişey bir türlü çıkamadım işin içinden

Dostum internet firmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum VPN indirmiştim dün sildikten sonra sorun olmaya başladı şuan tekrar VPN indirdikten sonra denedim açılıyor. Bu bağlantı ayarlarıyla alakalı VPN’in yaptığı bişey bir türlü çıkamadım işin içinden
@ZZBilalZZ @nomore2k İnternet firmalarınız hangisi ?
Dostlar sağlayıcımın müşteri hizmetlerini aradım, güncel olaylardan dolayı bir kısıtlamadan kaynaklı sorun olduğunu söylediler. Haberiniz olsun, isterseniz sizde arayıp bilgi alın.

Aynı şekilde bende de sorun var. Mobil beride açılıyor. PC de sıkıntı yok açılıyor ama telefonda Wi-Fi bağlıyken bu içerik kullanılamıyor hatası alıyorum. İnternet sağlayıcım Millenicom.

IMG_20250322_205953.jpg

Benim de internet sağlayıcım Millenicom, aynı sorunu yaşıyorum. Wi-Fi ile bağlantı sağladığım telefon ve TV de açılmıyor ama aynı Wi-Fi neden PC de bağlanıyor onu anlamadım.

Merhaba, telefonumda YouTube uygulamasında bir problem var. Herhangi bir videoyu izleyemiyorum Shorts dahil, hepsinde "bu içerik kulanılamıyor" hatası alıyorum. İnternette bir sıkıntı yok bilgisayardan ve telefonumda Chrome uygulamasından YouTube sitesine girip video izleyebiliyorum ama uygulamada izin vermiyor. Güncelleme vardı yaptım, devre dışı bırakıp etkinleştirdim, durmaya zorladım, önbelleği temizledim ama yine düzelmedi. Silip yüklemek istemiyorum çünkü indirilmiş bir sürü videom var. Telefonu da yeniden başlatmama rağmen düzelmedi.
1: YouTube'un verilerine gidip hepsini silin.

2: YouTube'a ait güncellemeleri kaldırın ve yeniden indirin.

3: YouTube'a geri bildirim gönderin 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı