Bu kablo fiber mi?

Hocam bende İstanbul zeytinburnu veliefendi de oturuyorum bizim buradaki evlerde bayağı eski buradaki arkadaşlarımı turnekete geçirdim GigaFiber başvurusu yaptırdım hepsine en sonunda gelip yaptılar.

Ben İstanbul'da değilim dostum ondan biraz zor gelmesi diye dedim.

Ben İstanbul'da değilim dostum ondan biraz zor gelmesi diye dedim.

Evet İstanbul dışına zor geliyor umarım diğer servis sağlayıcıları fiber çekme olayına yatırım yapsalar Türkiye'nin hepsine gelir ancak belediyeler falan hep sorun yaratıyor diye biliyorum

Evet İstanbul dışına zor geliyor umarım diğer servis sağlayıcıları fiber çekme olayına yatırım yapsalar Türkiye'nin hepsine gelir ancak belediyeler falan hep sorun yaratıyor diye biliyorum.

Şu Türk Telekom kar amaçlı bakmasa belki İstanbul dışındaki şehirlerde internet konusunda bayağı gelişecek fakat Türk Telekom maalesef bu yıl VDSL getirme konusunda hızlandılar ama bayağı yere geldi.

Bize gelmesi biraz zor eski bir mahallede oturuyorum ve kullanıcı sayısıda az VDSL gelmesi bile beni çok sevindirdi.
yıllardır port kovalıyorum sadece bir ADSL internet için daha 2 3 ay önce bağlatabildim VDSL gelse şükrederim resmen.

VDSL olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…