Steam "Bu kart numarası seçtiğiniz ödeme yöntemi için geçersizdir" sorunu

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Eski kartım Mastercard idi oyun alabiliyorum yeni kart TROY yazıyor üstünde başlıktaki sorun cıkıyor alamıyorum. Ne yapamam gerek? Visa seçtim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski kartım Mastercard idi oyun alabiliyorum yeni kart TROY yazıyor üstünde başlıktaki sorun cıkıyor alamıyorum. Ne yapamam gerek? Visa seçtim olmadı.

TROY yurt dışı ödemelerde sorun çıkarıyor Papara hesabınız varsa sanal kart açıp parayı oraya atıp oradan ödeyin.

TROY kartınızı yurt dışı alışverişlerde sorun yaratıyor, kullanamıyorsunuz. Visa veya Mastercard kullanın.

TROY kartınızı kullanamıyorsunuz, sorun yaratıyor yurt dışı alışverişlerde. Visa veya Mastercard kullanın.

Anladım önceden Mastercard idi yeni kart TROY göndermişler bende arayıp bankayı söyledim Mastercard istiyorum diye gönderecekler iki kartı aynı anda kullanabilir miyim acaba kapatmaya gerek yok dedi konuştuğum kişi yani Steam bir şey alacağım zaman Mastercard. Normalde TROY kullanırım. Bir sorun olur mu acaba?

@görkemsp, banka tarafından dediği gibi sorun çıkmayacaksa sorun olmaz tabii ki. Steam gibi yurt dışı alışverişlerinizde Mastercard kullanırsınız.

Sanırım Mastercard kullanımında yüzde 1.2 kesinti oluyormuş. TROY kartlarda öyle bir şey yokmuş. Artık TROY basılıyor tüm kartlar sanırım. İkisini de kullanabilirsiniz dediler sorun olmaz dediler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı