GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.066 Çözümler 11 Yer Türkiye 26 Ağustos 2020 #11 Her şeyi 2 dakika ile kaçırmışız. Üyeler konuyu düzenlemesin yahu.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ağustos 2020 #12 277662 dedi: Yahu hocam şöyle yapacaksanız konu niye açıyorsunuz DH ikinci ele döndü burası iyice. Genişletmek için tıkla... Opss! Yanlış konu Pardon, o yazı, o yazı; ''Change My Mind.''
277662 dedi: Yahu hocam şöyle yapacaksanız konu niye açıyorsunuz DH ikinci ele döndü burası iyice. Genişletmek için tıkla... Opss! Yanlış konu Pardon, o yazı, o yazı; ''Change My Mind.''
Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 26 Ağustos 2020 #13 Silinen üye dedi: Onun sana hissettiklerini nereden bileceksin Genişletmek için tıkla... Kendisini tanıyorum çünkü hocaaam. Burada araya mesafe koyma yahut küsmeye götürmek istememiş değil mi?
Silinen üye dedi: Onun sana hissettiklerini nereden bileceksin Genişletmek için tıkla... Kendisini tanıyorum çünkü hocaaam. Burada araya mesafe koyma yahut küsmeye götürmek istememiş değil mi?
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 26 Ağustos 2020 #14 Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı.
Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ağustos 2020 #15 Behzat Amir dedi: Kendisini tanıyorum çünkü hocaaam. Burada araya mesafe koyma yahut küsmeye götürmek istememiş değil mi? Genişletmek için tıkla... ''Arkadaşlarından uzaklaştığın için bana yakınlaştın'' gibi bir cümle kullanmıştı sanki.
Behzat Amir dedi: Kendisini tanıyorum çünkü hocaaam. Burada araya mesafe koyma yahut küsmeye götürmek istememiş değil mi? Genişletmek için tıkla... ''Arkadaşlarından uzaklaştığın için bana yakınlaştın'' gibi bir cümle kullanmıştı sanki.
Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 26 Ağustos 2020 #16 Guthwine dedi: Eki Görüntüle 649097 Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı. Genişletmek için tıkla... Saçmalama hocam bir mesaj içeriği yazdım.
Guthwine dedi: Eki Görüntüle 649097 Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı. Genişletmek için tıkla... Saçmalama hocam bir mesaj içeriği yazdım.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 26 Ağustos 2020 #17 Behzat Amir dedi: Saçmalama hocam bir mesaj içeriği yazdım. Genişletmek için tıkla... Sağır duymaz uydurur hocam. Kusura bakmayın.
Behzat Amir dedi: Saçmalama hocam bir mesaj içeriği yazdım. Genişletmek için tıkla... Sağır duymaz uydurur hocam. Kusura bakmayın.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.385 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ağustos 2020 #18 Guthwine dedi: Eki Görüntüle 649097 Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı. Genişletmek için tıkla... DAAAT! ''X''
Guthwine dedi: Eki Görüntüle 649097 Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı. Genişletmek için tıkla... DAAAT! ''X''
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.066 Çözümler 11 Yer Türkiye 26 Ağustos 2020 #19 2 kişiye gösterip konuyu sildi. Nude atmış gibi oldu.
Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 26 Ağustos 2020 #20 Silinen üye dedi: ''Arkadaşlarından uzaklaştığın için bana yakınlaştın'' gibi bir cümle kullanmıştı sanki. Genişletmek için tıkla... Evet beni tanıman için sana fırsat vereceğim. İçindeki iyiliği ve temizliği kendime benzetiyorum. Arkadaşlarınla arandaki mesafeden ötürü benimle yakınlaştın yanılıyorsam düzelt dedi. Vsvs. Küslük sinyali mi var iyi bir şey mi
Silinen üye dedi: ''Arkadaşlarından uzaklaştığın için bana yakınlaştın'' gibi bir cümle kullanmıştı sanki. Genişletmek için tıkla... Evet beni tanıman için sana fırsat vereceğim. İçindeki iyiliği ve temizliği kendime benzetiyorum. Arkadaşlarınla arandaki mesafeden ötürü benimle yakınlaştın yanılıyorsam düzelt dedi. Vsvs. Küslük sinyali mi var iyi bir şey mi