Her şeyi 2 dakika ile kaçırmışız. Üyeler konuyu düzenlemesin yahu. 
Opss! Yanlış konuYahu hocam şöyle yapacaksanız konu niye açıyorsunuz DH ikinci ele döndü burası iyice.
Kendisini tanıyorum çünkü hocaaam. Burada araya mesafe koyma yahut küsmeye götürmek istememiş değil mi?Onun sana hissettiklerini nereden bileceksin![]()
''Arkadaşlarından uzaklaştığın için bana yakınlaştın'' gibi bir cümle kullanmıştı sanki.Kendisini tanıyorum çünkü hocaaam. Burada araya mesafe koyma yahut küsmeye götürmek istememiş değil mi?
Saçmalama hocam bir mesaj içeriği yazdım.Eki Görüntüle 649097
Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı.
Sağır duymaz uydurur hocam. Kusura bakmayın.Saçmalama hocam bir mesaj içeriği yazdım.
DAAAT!Eki Görüntüle 649097
Önceden yazanı tahmin etmeye çalışayım... Bence bir arkadaşın dudağını öpermiş gibi yapıp fotosunu attı.
Evet beni tanıman için sana fırsat vereceğim. İçindeki iyiliği ve temizliği kendime benzetiyorum. Arkadaşlarınla arandaki mesafeden ötürü benimle yakınlaştın yanılıyorsam düzelt dedi. Vsvs. Küslük sinyali mi var iyi bir şey mi''Arkadaşlarından uzaklaştığın için bana yakınlaştın'' gibi bir cümle kullanmıştı sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.