Bu kız ile olur mu?

Acı Rakı

Decapat
Katılım
25 Haziran 2021
Mesajlar
727
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bugün sizlerden bir konuda fikrinizi isteyeceğim, henüz 10. sınıfım aslında sınıf tekrarına kaldım 11 olamadım. Biliyorum erken bu işler için ama, bir kıza aşık oldum cidden de sevdim onu, daha sonra cesaretimi toplayıp Instagram adresini bir şekilde buldum ve yazdım, ne düşündüysem aktardım. Her neyse kız artık onu sevdiğimi biliyordu, ve kızın sevgilisi yoktu. Daha sonra 4-5 ay Instagram'dan sohbet ettik hatta ilk 1 hafta sabah 4-5'e kadar konuştuk vs. hep böyle sohbet ettik güldük eğlendik o bana komik videolar atmaya başladı ben attım bazen fikirlerimiz zıt düştü yine de toparladım ve devam ettik konuşmaya, daha sonra ona "istersen yarın okul çıkışı beraber yemek yemeye gidebiliriz veya geç olursa senin için kantinde de buluşup yiyebiliriz." dedim sonra bana şunu dedi "okulda herkes benim adımı çıkarmış, zaten eski sevgilim biraz sıkıntılı bir tip, kimle konuşsam yanına kalabalık toplayıp hesap soruyor insanlardan" dedi bende dedim ki "hayatına bu kadar müdahale eden biriyse ailene söyle abine söyle" dedim dedi ki "söylersem benim içinde kötü olur" dedi bende dedim "en azından kötü olsa bile 1 kere kötü olur daha sonra affederler ama hayatına müdahale eden birisi daha kötü" dedim ve konuyu kapattık. Onu sürekli nereye davet ettiysem bir bahane buldu, "annem izin vermez", "geç olur", "yok ya" gibi. Tabii ki benimle bir yere gitmek zorunda değil ama bana bunları dedikten sonra da ertesi gün gezerken story atması insana biraz da olsa koyuyor. Sonuçta koca 5 aydır konuşuyoruz her konuşmamızda en az 2 saat sürüyor. Sevmese sürekli bir video yollamaz veya benimle gecelere kadar konuşmaz direkt kısa keser diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Yüz vermeli miyim yoksa o yazmadığı sürece yazmamalı mıyım? Veya direkt bağımı kesmeli miyim? Ya da direkt sınıfına gidip konuşmalı mıyım? Şimdiden teşekkürler okuduğunuz için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kafadaki kızlar instanızdaki takipçilerinizde baka kız var ise tenefüste okulun ortasında "Bu adam beni aldatıyor" Diye bağırır.
(Yaşanmı olay....) (Ben yaşadım... :( )
 
Kes deyince olmuyor biliyorum ama birisinin davetini saçma bir bahane ile ret edip ertesi gün gezerken Story atması cidden ayıp hocam. :/
 

Geri
Yukarı