Bu kızlar nerede takılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son zamanlarda tacizci denebilir. Herkes öyle değil ama bunun garantisi yok. Merhaba deyince bile pis sapık diyenler var.
Kütüphanede diyemezler. Kimsenin kimseyle işi yok, sessiz sessiz kitap okuyorsun.
Kafede tanımadığın insanın masasına oturup bön bön bakarsan der tabii dediğini.

Kütüphanede diyemezler. Kimsenin kimseyle işi yok, sessiz sessiz kitap okuyorsun.
Kafede tanımadığın insanın masasına oturup bön bön bakarsan der tabii dediğini.
Yoldan geçerken selam verdiğim bir kız dedikodu çıkarmıştı bana aşık diye. Her an her şey olabilir.

Asosyal ve kendine yetmeyen erkeklerin yanında olmadıklarına eminim.

Kadınlar güçlü erkekleri sever. Hem beyin gücü hem kas gücü.
Ekleme yapayım, kas gücüne çok aldanmayan kız var. Yeter ki özgüveni olsun ve savunabilecek bir erkek olsun. Tabii kas ayrı bir artı koyuyor Kızlar kendini daha güvende hissediyor ve daha da bağlanıyor. Bence en önemlisi düşünmesini bilen ve plan yapabilen bir erkek.

Hayatım boyunca (ki daha çok büyük değilim) hiçbir kıza o gözle bakmadığım için bilemem. Arkadaş ortamlarımın hepsinde saf çocuk olarak anılırım.
Kesinlikle ben de ya... O kadar çok kız kankam var ki anlatamam. Hiçbirinin sevgilisi beni tehdit olarak görüp de kıskançlık durumlarına bile girmiyor. Biz de erkeğiz koyuyor yani.

İşe alan benim kızlar için işe gireceğimi nerden bilsin? Pardon ama saçmalamışsın. Hem iş bul diyorsun hem de bana iş verilmemesini savunuyorsun. Tutarsız cevaplar silsilesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…