Bu kızlar nerede takılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son zamanlarda tacizci denebilir. Herkes öyle değil ama bunun garantisi yok. Merhaba deyince bile pis sapık diyenler var.
Kütüphanede diyemezler. Kimsenin kimseyle işi yok, sessiz sessiz kitap okuyorsun.
Kafede tanımadığın insanın masasına oturup bön bön bakarsan der tabii dediğini.
 
Ben hepsini değerlendirme altına alıyorum.
Evet alıyorsunuz, o yüzden yeni konu açma gereği duydunuz değil mi? Sayfalarca cevap yazılmış konunuz var. Tekrar bakın isterseniz.
 
Kütüphanede diyemezler. Kimsenin kimseyle işi yok, sessiz sessiz kitap okuyorsun.
Kafede tanımadığın insanın masasına oturup bön bön bakarsan der tabii dediğini.
Yoldan geçerken selam verdiğim bir kız dedikodu çıkarmıştı bana aşık diye. Her an her şey olabilir. 😄
 
Hocam kafa dengi bir insan değilse anlaşamıyorsunuz. Kafa dengi insan bulmakta zor. Benim için öyle en azından. Arkadaş ortamında falan olunca muhabbet açılıyor genelde. Bu arada konuyla bağımsız ama 120 yaşındaysanız kızların sizden kaçması normal. 😄
Screenshot_2.png
 
Asosyal ve kendine yetmeyen erkeklerin yanında olmadıklarına eminim.

Kadınlar güçlü erkekleri sever. Hem beyin gücü hem kas gücü. ;)
Ekleme yapayım, kas gücüne çok aldanmayan kız var. Yeter ki özgüveni olsun ve savunabilecek bir erkek olsun. Tabii kas ayrı bir artı koyuyor :) Kızlar kendini daha güvende hissediyor ve daha da bağlanıyor. Bence en önemlisi düşünmesini bilen ve plan yapabilen bir erkek.
 
Hayatım boyunca (ki daha çok büyük değilim) hiçbir kıza o gözle bakmadığım için bilemem. Arkadaş ortamlarımın hepsinde saf çocuk olarak anılırım. :D
Kesinlikle ben de ya... O kadar çok kız kankam var ki anlatamam. Hiçbirinin sevgilisi beni tehdit olarak görüp de kıskançlık durumlarına bile girmiyor. Biz de erkeğiz koyuyor yani.
 
Dostum sen kafayı yemişsin :D
İşe girme sebebin kızlar ise tabii ki almazlar, ben olsam almamakla kalmam bir güzel döverim. Tacizci diye düşünürüm.
Kızların hepsi aynı yerde olmuyor, kimisi evine gider kimisi sevgilisiyle dolaşır kimisi ise özel eğitimi için gider. Bu kimseyi alakadar etmez ve sorgulamakta doğru değil.
Onun yerine çevrendeki geniş uygulama, mesela Facebook'ta bölgene dair bir sayfa var ise orada arkadaş bulmaya çalışabilirsin.
Çocukluktan beri yüzlerce kızlar vakit geçirdim, inan bana senin gibi davranışlı erkekleri sevmiyorlar. Yani genel olarak öyle, kendi özgüvenin yok ise kızların kalabalık olduğu yere bile gitsen hiç arkadaş bulamazsın.
Sana tavsiye, kızların peşinden koşmayı sonlandır. Böyle yaparak kendini küçük düşürürsün, adam gibi bir işe gir ve çalış. Ekmeğini kazan, kendine bakabildin mi zaten illa ki bir kız ile tanışırsın. Asosyal olmama rağmen sosyal olarak iyi işler çıkarabiliyorum. Son 1 aydır asosyalliği bırakmayı düşünüyorum ve şu anda başarılıyım. Babamın yanına işe gireceğim, kendimi dahada geliştirip kızlar ile eğlenmeyi bırakacağım. Ondan sonra hayatımın aşkını bulacağıma inanıyorum. Benim gibi deneyebilirsin.
İşe alan benim kızlar için işe gireceğimi nerden bilsin? Pardon ama saçmalamışsın. Hem iş bul diyorsun hem de bana iş verilmemesini savunuyorsun. Tutarsız cevaplar silsilesi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı