Çözüldü "Bu klasörde değişiklik yapabilmek için administrator size izin vermelidir" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kenedy12

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayara yer açarken yanlışlıkla Adobe klasörünü sildim. İçindekiler gitti tabii erişim yetkim olmayanlar dışında. Acrobat rRader adlı uygulama da gitti o sırada. Tekrar yüklemeye çalıştım ama bu uygulama zaten yüklü hatasını aldım. Hatayı çözmek için başlıktaki hatayı düzeltmem gerekiyor galiba, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarın programlar ve özellikler kısmından, program kaldır bölümünden Adobe'den kalan dosyaları silin. Sonra tekrardan deneyiniz.
İlgili klasöre sağ tıklayıp özellikler deyin/güvenlik/düzenle/ekle/boş kısma kullanıcılar klasöründeki kullanıcı adınızı girin ve adları denetle deyin/düzenle dediğiniz kısımda gelişmiş seçeneği olacak, tıklayın/aşağıda izinleri değiştire tıklayın/yukarıda sahibi kısmını değiştirin/kullanıcı adınızı yazın/adları denetle deyin/izinler kısmından ekle deyin ve sorumlu seçin/adları denetle deyin/kendi adınıza bir kere tıklayın ve devralmayı etkinleştir deyin./Kendi adınıza çift tıklayarak tam denetim tikini seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı