Bu klasörde değişiklik yapabilmek için SYSTEM size izin vermelidir hatası

Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar topladım ve Windowsu SSD ye kurdum. Sonrasında eski bilgisayarımdaki HDD yi taktım ve içindeki önemli dosyalarımı silmeden gereksiz olan Windows ve ProgramFiles vb. klasörleri silmek istiyorum ancak "Bu klasörde değişiklik yapabilmek için SYSTEM size izin vermelidir" hatasını alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Kullandığınız hesap yönetici olmalı. Denetim masasına girin. Kullanıcı hesapları ekle ya da kaldır kısmına tıklayalım. Oturum açtığınız hesaba gelip hesap türünü değiştirin diyin. Ardından yönetici yapın.

Başlat>Çalıştır> control userpasswords2>Gelişmiş Sekmesine geçin>Gelişmiş kullanıcı yönetimi başlığı içindeki Gelişmiş'e tıklayın>Kullanıclar'a çift tıklayın>Admistrator'a çift tıklayın>Hesap devre dışı üzerindeki işareti kaldırın> Uygula>Tamam> Sistemi kapatıp açın> Administrator hesbaına girin>Tekar: Başlat>Çalıştır> control userpasswords2>Kullanıcı adınıza çift tıklayın>Grup üyeliği>Administratör/Yönetici seçin>Uygula>Tamam deyin. Recep Baltaş'ın kendisi yazmıştır. Bir de bunu deneyin.

Başlat>Çalıştır> control userpasswords2>Gelişmiş Sekmesine geçin>Gelişmiş kullanıcı yönetimi başlığı içindeki Gelişmiş'e tıklayın>Kullanıclar'a çift tıklayın>Admistrator'a çift tıklayın>Hesap devre dışı üzerindeki işareti kaldırın> Uygula>Tamam> Sistemi kapatıp açın> Administrator hesbaına girin>Tekar: Başlat>Çalıştır> control userpasswords2>Kullanıcı adınıza çift tıklayın>Grup üyeliği>Administratör/Yönetici seçin>Uygula>Tamam deyin. Recep Baltaş'ın kendisi yazmıştır. Bir de bunu deneyin.
Hepsini uyguladım ancak hem Administratorda hemde Kendi hesabımda yine dosyayı silerken SYSTEM size izin vermelidir hatasını veriyor.

Diskin ikiye bölük değilse ikiye böl ve yedek dosyalarını açtığın bölüme al. Aldıktan sonra ilk bölümü biçimlendir sorun falan kalmaz. Nasılsa sistem dosyaların SSD'ye kayıtlı ve harici olarak HDD kullanıyorsun. Wise Force Deleter ile diskini bölmeden biçimlendirmeden silebilirsin.
Şuan ikiye bölük. Mecbur öyle yapıcam ancak diğer bölüm yetecek mi bakalım.

Ben harddisk aldım herşeyi ona yükledim sonra formatladım aynı hatayı alıyorum ne yapmam gerek
Denetim masası/kullanıcı hesapları/kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştire tıkla sonra resimdekini uygula bakalım olacakmı.
qqq.PNG

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı