Bu Klavyeden İstiyorum - Ördek Sarısı Klavye

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Bu klavyenin siyah renklisi olursa süper olurdu. Bu klavye neyin nesidir ? :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapımı kolay olsa gerek. Ekstra bir kart ve led takman lazım. Elektronik mühendisi varsa tanıdığın basit iş

O kadar basit olsa herkes yapardı yahu... :D Maalesef tanıdık yok. Laptop için geçerli mi bu dediklerin ? :D Bu laptopa yapılmaz mı ? Şahsen çok etkilendim. Şu aralar hiç oyun barındırmıyorum fakat, oyun oynarken çok iyi olur. Özellikle silah oyunlarında güzel bir fonksiyon seçersin çok güzel olur.

Babam elektronik mühendisi olduğu için biliyorum. Bu dediğin laptop içinde yapılabilir. Oyuncu laptop larını bilirsin,çoğu klavye ışıklıdır. Yani yapılması çok kolaydır. Hatta sarı gibi tek renk değil,RGB ledlerle bile çok daha iyisini yapabilirsin. Oyunlarda güzel olur demişken akıllı klavye güzel olur. Oyuna girdiğinde oyuna göre o tuşun neye tekabül ettiğin, klavyeye bakarak anlayabilirsin. (Örn: CTRL=eğilme,eğilme simgesi ctrl tuşunda olacak.)
Not: Enter tuşuna yada t tuşuna bastığında klavyedeki simgeler kalkacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı