Konu dışı kategorisindeki mesajlar başkalarının gördüğü toplam mesaj sayınızı artırmıyor. Profilinizde mesaj bölümleri sekmesine giderseniz en alttaki sayının farklı olduğunu görebilirsiniz.İnsanlar mesaj mı kasıyor?
Benim 40 varmış o konuda.Konu dışı kategorisindeki mesajlar başkalarının gördüğü toplam mesaj sayınızı artırmıyor. Profilinizde mesaj bölümleri sekmesine giderseniz en alttaki sayının farklı olduğunu görebilirsiniz.
Ama müzik adı altında neler neler dönüyor bir bilseniz. Hemen size bir tane bulayım. Konuda 12.000'den fazla mesaj var. Mesaj kasma bu işte. Bir ara ben de gıcıklığına yapıyordum ama üşendim. 16'da kalmışım. Düzenli atmak lazım aslında.
Eki Görüntüle 1692599
Şu an ne dinliyorsun?
Neden ya? Neden vermiyorsunuz o yıllarımı? Hiçbir oyun Metin 2 kadar zevk vermedi be. Yeni sistem aldım, bir sürü oyun oynadım. Tamam güzel hepsi çok iyi zevkli ama, hiçbiri Metin 2 kadar zevk vermiyor. Tabii şimdiki Metin 2 değil, 2014-2015'li zamanlardaki Metin 2. Dolandırıldığım zamanı bile...www.technopat.net
Millet 700 yapmış. Çok geride kalmışsınız.Benim 40 varmış o konuda.![]()
Değmez ya. Mesaj kasmak nasıl bir tatmin analamadım bir türlü. Yapan arkadaşlar çok.Millet 700 yapmış. Çok geride kalmışsınız.
o zaman burda istediğim gibi yazı yazabilirm nasılsa deneme yeri
burada yazım
kurallarının bir ö
nemi yok
DENEME yApıYOrummmbakalım naaaaaaaa
sıl gözükecek
teknopatta ban yemeden istediğim yanlıshı yapıyorum yihuuu
.,;!'^+%&/)==?(/&%+
adsadsadasdasdasd
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.