BenSuçsuzumHakimBey
Picopat
No Leon!! Hem nani sadece destansı.Sana nani.
Son düzenleyen: Moderatör:
No Leon!! Hem nani sadece destansı.Sana nani.
Kızlardan hoşlanmam. O zaman errkek adamın biriyle neden olmasın!Ekran kaydı açık sanal makinede diye ekran görüntüsü de alamıyorum bak.
Bana öyle bakma, inanırım.
Ve ben... Sanırım senden tek isteğim...Ekran kaydı açık sanal makinede diye ekran görüntüsü de alamıyorum bak.
Bana öyle bakma, inanırım.
En son gece vakti 200'lerce mesajlaştığım çocukla anılarım, özel anılarım. Uluorta paylaşamam, hele ki 3879 mesaj paylaşılmış bu konunun dipsiz kuyusuna hiç atamam. Bulurlar, çıkartırlar.Ve ben... Sanırım senden...
Bu konudaki 4.000. Mesajı yazmanı istiyorum. Devam edelim...
Ben arkamı dönüyorum. Hızlı olsun... Hızlıca bitirelim şu işi. Bu senin ilk seferin dimi? Benim gibi biri ile olduğun için kendini şanslı hisset.En son gece vakti 200'lerce mesajlaştığım çocukla anılarım, özel anılarım. Uluorta paylaşamam, hele ki 3879 mesaj paylaşılmış bu konunun dipsiz kuyusuna hiç atamam. Bulurlar, çıkartırlar.
Seni de raporların. Nokta ha. Ne de nezaketsizce. (!)
Kişisel bilgileri paylaşmasak olmuyor mu? Değil mi? Moderasyonu saçma sapan yormayı geçtim hani.
@Burak5415 Sana dedim.
Cümleleri kurmakta zorluk çekiyorsun ha? Doğrusu bu olmalı:Arkadaş zaten beni mod olduğu bir sunucudan sebepsizce (uyarmadan) banladı nefretim var.
Kişisel bilgiler mi ok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.