Bu Konuda Technopat Sosyal'in Özelliklerini Deneyebilirsiniz

Cümleleri kurmakta zorluk çekiyorsun ha? Doğrusu bu olmalı:
Arkadaş mod olduğu bir sunucudan beni sebepsizce banladığı için nefretim var. Ve evet. Ben bir sadi**im.

Bilmem çok hızlı yazdım (sadist ne alaka)

Önce ben veririm. Ama unutma ben bir sadis**m. Karşılığı acılı olur.

Yazarkenki telaşın. Ve içten içe çektiğin o acı. Hissedebiliyorum. Çok zevk verici.

Acı mı boş yapmaya gerek yok bence mutluluktan hızlı hızlı yazayım dedim ayrıca o videoyu ben paylaşsam 99 yıl ban yerdim buradan modlara selamımı iletiyorum hayırlı akşamlar.

Birbirimizi tanımıyoruz bile. Mesela, ben sana göre biri değilmişim. Sen öyle söyledin.
Ellede halledebiliriz.

Acı mı boş yapmaya gerek yok bence mutluluktan hızlı hızlı yazayım dedim ayrıca o videoyu ben paylaşsam 99 yıl ban yerdim buradan modlara selamımı iletiyorum hayırlı akşamlar.
Kabul edemiyorsun. Pişmanlık. Ama bu yüzden değil. Başka bir şey var. Derinlerde...

Sürprizbozan nasıl yapılıyor?

Ellede halledebiliriz.

Kabul edemiyorsun. Pişmanlık. Ama bu yüzden değil. Başka bir şey var. Derinlerde...

Şimdi bir şey atardım ama 99 yıl yemek istemiyorum zenci arkadaşım çok uzatma bence (ayrıca kendini psikolog falan da sanma arkada jetcilik yapmakla meşgulüm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…