Bu Konuda Technopat Sosyal'in Özelliklerini Deneyebilirsiniz

Flash.jpeg

Uyarı!

Bu mesajı okumak tamamiyle sizin hür iradenize bağlıdır. Bu bir deneydir. Bu deney sizin üzerinizde ciddi sorunlar oluşturabilir. Sorumluluk kabul etmiyorum. Devam etmeniz haline sözleşmeyi kabul ettiniz varsayılacaktır. (Telefon kullanıcılarını önemsiyoruz. (Sayılır.) Telefon kullanıyorsanız en son adıma atlayabilirsiniz.

🧪 Öncelikle sizi deneye hazır hale getirmemiz gerek 💻

Öncelikle bilgisayarınızda CMD yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazıp çalıştırın. Ardından bu komutu çalıştırın.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Güzel. Komutları yazdığın halde hala mesajı okumaya devam ediyorsan deney için biçilmiş kaftansın demek.

Deneyin başlaması için geri sayımı başlıyor
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1​
Bekle, sıfırı ekmek almaya göndermiştim.
10 saniye sonra gelir.
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
DENEY YÜRÜTÜLÜYOR...

HATA KODU: IO_DEV_001

BAŞLIK: Giriş Aygıtı Çakışması Tespit Edildi

AÇIKLAMA:
Sistem, bir veya birden fazla USB giriş aygıtında (örn. klavye, fare) çakışma veya beklenmeyen davranış algıladı. Bu durum donanımsal arızaya, kısa devreye veya sistem kaynağı çakışmasına neden olabilir.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ:
Lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:
Kod:
1. Bilgisayara bağlı olan tüm USB giriş aygıtlarını (klavye, mouse, gamepad vb.) güvenli bir şekilde çıkarın.

2. Sistemi yeniden başlatın.

3. Her bir aygıtı tek tek bağlayarak sorunlu donanımı tespit edin.

4. Eğer sorun devam ederse, aygıtı farklı bir USB portuna takmayı veya farklı bir bilgisayarda test etmeyi deneyin.

TEKNİK DETAY:
DevicePath: /dev/input/usbX
Conflict IRQ Channel: #14
Last Detected Vendor: Logitech USB Receiver
Suggested Action: Safe removal and re
boot

Yetkili birime rapor gönderildi. Sizinle ilgilenecekler.

"Hey, sen bir robot musun??? Kahretsin, bunun için hangi prosedür uygulanıyordu? Her neyse! Asıl deneyden önce senin üzerinde başka bir deney deneyelim. Bu resimi robotları imha etmek için tasarladık. Umarım robot değilsindir. Yoksa havaya uçabilirsin. Bol şans ihtiyacın olacak."

"Bakıyorumda resme baktığın halde hala sağ kalmayı başarmışsın. Göz retinan zaten otomatik olarak kutucuğu doldurdu. Tebrikler seni son aşamaya naklediyorum."

Deney başlamak için lütfen tüm kutuculara tıklayınız.

2106d026f9996217cf36df9202d1633f.gif

Huh... Sadece dans eden Eevee.
...
Neyse, o görevini yerine getirdi. Sen Eevee'nin dansını izlerken sana furry virüsü enjekte ettik. Korkma. Mesaj bitiminde kendini imha edecek. Umarım sizi de imha etmez. Eğer imha olursanız lütfen şikayet bürosuna başvurun. Gerçi bu zamana kadar şikayet almadık. Lütfen son mesaja ilerleyin. (Bu bir parodidir. Anti-furry tayfa ile uğraşmak istemiyorum.)

Katıldığın için teşekkürler. Vatan size minnettar. (Bu bir parodi deneyidir! Ayrıca özellikleri test ettim.)

O linki ezberledik artık :D

1750444052206.png

Lan yuh

Uyarı!

Bu mesajı okumak tamamiyle sizin hür iradenize bağlıdır. Bu bir deneydir. Bu deney sizin üzerinizde ciddi sorunlar oluşturabilir. Sorumluluk kabul etmiyorum. Devam etmeniz haline sözleşmeyi kabul ettiniz varsayılacaktır. (Telefon kullanıcılarını önemsiyoruz. (Sayılır.) Telefon kullanıyorsanız en son adıma atlayabilirsiniz.

🧪 Öncelikle sizi deneye hazır hale getirmemiz gerek 💻

Öncelikle bilgisayarınızda CMD yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazıp çalıştırın. Ardından bu komutu çalıştırın.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Güzel. Komutları yazdığın halde hala mesajı okumaya devam ediyorsan deney için biçilmiş kaftansın demek.

Deneyin başlaması için geri sayımı başlıyor
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1​
Bekle, sıfırı ekmek almaya göndermiştim.
10 saniye sonra gelir.
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0
DENEY YÜRÜTÜLÜYOR...

HATA KODU: IO_DEV_001

BAŞLIK: Giriş Aygıtı Çakışması Tespit Edildi

AÇIKLAMA:
Sistem, bir veya birden fazla USB giriş aygıtında (örn. klavye, fare) çakışma veya beklenmeyen davranış algıladı. Bu durum donanımsal arızaya, kısa devreye veya sistem kaynağı çakışmasına neden olabilir.

ÇÖZÜM ÖNERİSİ:
Lütfen aşağıdaki adımları uygulayın:
Kod:
1. Bilgisayara bağlı olan tüm USB giriş aygıtlarını (klavye, mouse, gamepad vb.) güvenli bir şekilde çıkarın.

2. Sistemi yeniden başlatın.

3. Her bir aygıtı tek tek bağlayarak sorunlu donanımı tespit edin.

4. Eğer sorun devam ederse, aygıtı farklı bir USB portuna takmayı veya farklı bir bilgisayarda test etmeyi deneyin.

TEKNİK DETAY:
DevicePath: /dev/input/usbX
Conflict IRQ Channel: #14
Last Detected Vendor: Logitech USB Receiver
Suggested Action: Safe removal and re
boot

Yetkili birime rapor gönderildi. Sizinle ilgilenecekler.

"Hey, sen bir robot musun??? Kahretsin, bunun için hangi prosedür uygulanıyordu? Her neyse! Asıl deneyden önce senin üzerinde başka bir deney deneyelim. Bu resimi robotları imha etmek için tasarladık. Umarım robot değilsindir. Yoksa havaya uçabilirsin. Bol şans ihtiyacın olacak."

"Bakıyorumda resme baktığın halde hala sağ kalmayı başarmışsın. Göz retinan zaten otomatik olarak kutucuğu doldurdu. Tebrikler seni son aşamaya naklediyorum."

Deney başlamak için lütfen tüm kutuculara tıklayınız.

Eki Görüntüle 2517084
Huh... Sadece dans eden Eevee.
...
Neyse, o görevini yerine getirdi. Sen Eevee'nin dansını izlerken sana furry virüsü enjekte ettik. Korkma. Mesaj bitiminde kendini imha edecek. Umarım sizi de imha etmez. Eğer imha olursanız lütfen şikayet bürosuna başvurun. Gerçi bu zamana kadar şikayet almadık. Lütfen son mesaja ilerleyin. (Bu bir parodidir. Anti-furry tayfa ile uğraşmak istemiyorum.)

Katıldığın için teşekkürler. Vatan size minnettar. (Bu bir parodi deneyidir! Ayrıca özellikleri test ettim.)
EYVAH! Furry virüsünden kurtuldum mu? Yoksa?

Daha çok yapacaktım. Bu kadar sığdı. Çok fazla kutucuk olursa ne olur diye test ettim. Spoiler da yok bu arada gerçekten.

Sondaki fotoğrafı kimse göremiyecek, technopath yetkileri ve html ustaları hariç

Nasıl yakışılımıyım
ben.jpeg
Eki Görüntüle 2517148

@Av2xnn

Kopyala yapıştırı fazla kaçırmışsın :D. Sonda bir sürü [/SPOILER] metni var.

Eki Görüntüle 2517154 yakışıklısın :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı