Bu Konuda Technopat Sosyal'in Özelliklerini Deneyebilirsiniz

Bu durumda, bu konudaki mesajı alıntıladığıma dair bildirim gelmesi gerekmiyor muydu?
Bence hayır. XenForo'da bile benim dediğim mantıkta yapılmış alıntı yazısı. Orijinal çevirisi şu şekilde: {name} quoted your post in the thread {title}.

Yani "Üye, ... konusundaki mesajınızı alıntıladı." şeklinde. Sizin dediğiniz şekilde olursa daha garip olur diye düşünüyorum.

Bence hayır. XenForo'da bile benim dediğim mantıkta yapılmış alıntı yazısı. Orijinal çevirisi şu şekilde: {name} quoted your post in the thread {title}.

Yani "Üye, ... konusundaki mesajınızı alıntıladı." şeklinde. Sizin dediğiniz şekilde olursa daha garip olur diye düşünüyorum.
Hmm, haklısınız hocam.

Şimdi gelen bildirimi paylaşabilir misiniz?

@GreenWarrioR, sürprizbozan mantığı şöyle:

Eki Görüntüle 1091271
Buradan eklerseniz bir sekme çıkacak. Oraya yazdığınız yazı sürprizbozanın dışında gözükür. Örnek:
Bu değil.

Orayı boş bırakırsanız da şu şekilde gözükür:
Test.

Bunlar da BB kodu ile şöyle gözükür:
Eki Görüntüle 1091279

Baştaki [SPOILER], sürprizbozanın oradan itibaren başladığını belirtir. [/SPOILER] bulunan kısma kadar devam eder.
Bunun bir de satıriçi sürprizbozan şekli var. O da ISPOILER olarak geçiyor. Aynı mantıkta işliyor. Tabii ilk gösterdiğim örnekteki gibi başa yazı ekleyemezsiniz. Satıriçi sürprizbozan ise [ISPOILER] ve [/ISPOILER] şeklindedir. Arasında yazı olursa şu şekilde görünür: Test.

BB kodları görmek için mesaj editörünün sağ üstünde bulunan şu simgeye tıklayın:
Eki Görüntüle 1091285

Evet, biraz gariplik var. "... konusundaki mesajınızdan alıntı yaptı." yerine "... konusunda mesajınızı alıntıladı." tarzı bir bildirim gelse daha mantıklı durabilir. Gerçi başka konudan pek alıntı yapıldığını görmedim. Gereksiz olabilir.
test 03

İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
[/ISPOILEdmddytkjtsrarjAAAAAAAASSSDYDDYKYKSYSKYSYSKYSKYKUSSRSCBBSNDJDJDDJJFDJDDJDDJJKKDR]
SaAaaashwhAdsjsjalydlyydoyotoktdtkssosktkstktkgkshdysydtkststktsyssttstsktykysskyksysysyskyssysyykysyagmsymsgkslysysykstksktstkstkstlstlstkstlstkslsysylxglsyluddyRENK NASIL DEĞİŞTİRİLİYOR ben değistriemedum de

aferin.gif
Bu bildirimi paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı