Sigara ve kulisimde prova (prova)Tracklerim veriyoken arabama bassJager ile yanına bi' colaÖnümüzde polis ama yine gaza basIbizana yetişiyo geriden bi' lamboPhilippe Patek, yanında siz bi' Cassio gibiGeleceğim halisimde beliren bi' tabloVeriyorum renkleri Picasso gibiYa, ya, ya, yaYa, ya, ya, yaGeleceğim halisimde beliren bi' tabloVeriyorum renkleri Picasso gibiKafam her zaman harmanBi' star gibi markamTaşı serveti halaLouis V. ya da PradaKafam her zaman harman (harman)Bi' star gibi markam (markam)Taşı serveti halaLouis V. ya da PradaÇekip telefondan arayana restAra sor ara adresi bulArabadan tüm şehre duyuluyo sesDolu kafa atıyorum sahnede turYeni duman alıyoken arabayı kesBir iki nefes ile sigarayı ezServetimi kapıyorum eş dosttanAma hep noksan gibi Air Force OneYeni kafalara hedef halaBütün servetini taşı karttaBunun gerisi ise daha yoldaBeliriyor altın saatim koldaKafam her zaman harmanBi' star gibi markamTaşı serveti halaLouis V. ya da PradaKafam her zaman harman (harman)Bi' star gibi markam (markam)Taşı serveti halaLouis V. ya da PradaYüksek dozlarda gezsem de hepBekler bad tripler ensemde hepKafam her zaman harmanBi' star gibi markamTaşı serveti halaLouis V. ya da PradaKafam her zaman harman (harman)Bi' star gibi markam (markam)Taşı serveti halaLouis V. ya da Prada