Bu konudaki durum nasıl oluyor?

Stereo.Luigi99

Hectopat
Makaleler
6
Yer
Isparta
Daha fazla  
Selam, şöyle bir konuya rastladım. Konudaki ilk mesaj sahibi konuyu açan kişi değil, üstelik alttaki mesajı alıntıya alıp yazmış.
Madem ilk mesaj ise neden konunun sahibi ilk mesajı atan değil? Eğer ilk mesaj o değilse neden en üstte?

1702225329676.png

Merhaba, muhtemelen moderatör hatası. Moderasyon işlemi sırasında hata yapılmış. Normalde mesaj alıntılayarak ya da moderasyonun taşıma işlemi sonrasında mesaj alıntılaması yapılarak da konu açılabiliyor da burada gördüğüm kadarıyla herhalde hata olmuş. Konuyu rapor ettim bakalım.

@Keremmss, moderatör hatası. Olabilir böyle şeyler. Bu tarz durumlarda direkt konuyu rapor etmek gerek. Konudaki konuyu rapor ettim bakalım. Bir hata varsa da en kısa sürede düzeltiyorlar.

Mesaj aptal kelimesini içerdiği için sansürleniyordur muhtemelen. Sağ üstteki mesaj sayısına bakın. Ya da mesaj silinmiştir diyeceğim ama konuyu açan mesaj silinince gidiyor mu bilmiyorum. Hiç denememiştim. Gerçi silmeyi geri alınca aynı yerine geliyordur mesaj.

@Stereo.Luigi99, tabii ki konusunu açabilirsiniz. Niye konusunu açıyorsunuz diye demiyorum zaten. Sadece ufak bir bilgilendirme yapmak istedim. Daha önce böyle bir şey görmediğiniz için konusunu açmışsınız doğal olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı