Bu leş hangi hayvana ait?

Dikkatli incelerseniz alt çenesinde önde dişler olduğunu görürüsünüz. Bu durumda kuş olamaz Kuşların dişleri olmaz. Küçük azı dişlerinin olmayıp büyük azı dişlerinin olması da otçul bir hayvan olduğunu gösterir. Ayrıca zaten ön sağ bacağı gözüküyor. Çene uzunluğundan ve bacağından dolayı koyun olduğunu düşünmüyorum. Yavru bir eşek veya at gibi duruyor köpekler biraz hırpalamış.

Ben de direkt hindiye benzettim.

Ağız yapısı bütün kalmış gibi gözükmüyor. Kurt gibi yırtıcı hayvanlar yerken ağzının bir kısmı kopmuş da olabilir.

Bende öyle düşündüm ama ağzı oldukça simetrik duruyor. Kurt yerken oldukça sanatsal davranmış (!)
Dinozor yavrusu. Demekki soyu tükenmemiş bence belediyeye gidin ve adres verin incelemeye alsınlar. Ciddiyim.

Hocam gittiğimiz yer oldukça uzak. Oraya gideceklerini sanmıyorum.

Bende öyle düşündüm ama ağzı oldukça simetrik duruyor. Kurt yerken oldukça sanatsal davranmış (!)

Hocam gittiğimiz yer oldukça uzak. Oraya gideceklerini sanmıyorum.
Hocam giderler merak etmeyin. Bu soyu tükenmiş bir hayvana benziyor. Kuş desen değil. Hayvan desen sanmıyorum ufak birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…