"Bu Microsoft hesabı yok" hatası

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Yaklaşık 10 yıl kadar önce açtığım bir mail hesabına erişemiyorum çünkü bu şekilde bir hata alıyorum. Aynı isimde mail açmaya çalıştığımda ise "bu e-posta adresi başka bir kullanıcıya ait" diyor. Ne yapmam gerekiyor? Hesap eski bir Steam hesabıma bağlı olduğu için kurtarmam gerekiyor.
Aynı mail adresini tekrar alabilsem belki de çözebilirim durumu ama alamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.png
    2.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 52
Yaklaşık 10 yıl kadar önce açtığım bir mail hesabına erişemiyorum çünkü bu şekilde bir hata alıyorum. Aynı isimde mail açmaya çalıştığımda ise "bu e-posta adresi başka bir kullanıcıya ait" diyor. Ne yapmam gerekiyor? Hesap eski bir Steam hesabıma bağlı olduğu için kurtarmam gerekiyor.
Aynı mail adresini tekrar alabilsem belki de çözebilirim durumu ama alamıyorum.
E-posta hotmail.com / hotmail.com.tr adreslerinden biri olabilir mi?

E-posta hotmail.com / hotmail.com.TR adreslerinden biri olabilir mi?

Steam'de e-posta ile hesabımı aradığımda eşleşen sadece Outlook vardı hocam.

Hesabın geçmişte banlanmış olabilir mi?

Uzun zaman önceydi ama çocuk aklıyla bile olsa banlanacak bir şey yapmamışımdır.
Binaenaleyh nasıl banlanabilecemi dahi bilmiyorum.

Uzun süre giriş yapılmayan hesaplar siliniyor belki ondan giriş yapamıyor da olabilirsin (silindikten sonra o isim alınamıyor hesaba da erişilemiyor)

Eğer durum böyle ise yapacak bir şey yok sanırım. Fakat böyle bir şey ile karşılaştım:

Eğer durum böyle ise yapacak bir şey yok sanırım. Fakat böyle bir şey ile karşılaştım:
Evet benim dediğimi anlatmış kısaca. Başka türlü giriş yapamaman sadece çalınma durumu oluşursa olur.
Şunu eklememişim: Uzun süre kullanılmama dediğim süre "yanlış hatırlamıyorsam" 3 sene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı