Doğru düzgün attığım başlığı bir moderatör gereksiz yere düzenledi. Ben de "Başlığı türkçe klavye kullanan biri düzenleyebilir mi?" diyerek raporladım. Mesajı türkçe klavyeyle yazmamanı anlıyoruz ama bari başlığa özen göster. Sonra çocuk gibi hatamı arayıp bir yerde "İninal kartım da Visa." derken da'yı ayırmadım diye uyarı vermiş. Bunu benim raporumdan önce yapsa anlarım ama rapordan sonra yapması bildiğin üyelerle sidik yarışına girmek.
Rapor attiginizda moderator buyuk ihtimalle basliga bakip konuyu inceledi ve yazim hatanizi gordu. Basligi degistirmeleri sacma ve bazen cidden asiri alakasiz baslik atiyorlar.
Size karşı ciddi anlamda bir kızgınlığım ya da kırgınlığım yok. Konu altına moderatör olarak ilk yorumu kim yapsaydı, aynı cevabı yine verirdim. Noktalama ve bağlaçlarla ilgili hususu zaten size değil, konu sahibi arkadaşa yapmıştım. İyi forumlar.
Rapor attiginizda moderator buyuk ihtimalle basliga bakip konuyu inceledi ve yazim hatanizi gordu. Basligi degistirmeleri sacma ve bazen cidden asiri alakasiz baslik atiyorlar.