Çözüm Mercheng 24 Aralık 2020 @Codfish ekran kartınızı ve işlemcinizi internete yazın sonra istediğiniz oyunu yazıp test yazın çıkar zaten bir sürü video. Örneğin: AMD Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super GTA 5 test. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Codfish ekran kartınızı ve işlemcinizi internete yazın sonra istediğiniz oyunu yazıp test yazın çıkar zaten bir sürü video. Örneğin: AMD Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super GTA 5 test. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 24 Aralık 2020 #2 Bu site ve verilerini paylaşmak forumda yasak diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 24 Aralık 2020 #3 Ne olmuş? Artı 0 Eksi
KS KS Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 754 Makaleler 2 Çözümler 3 24 Aralık 2020 #4 Kemânkeş- dedi: Ne olmuş? Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimleri uymuyor fakat önerilen sistem gereksinimleri uyuyor. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Ne olmuş? Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimleri uymuyor fakat önerilen sistem gereksinimleri uyuyor.
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 24 Aralık 2020 #5 ilkerowic dedi: Bu site ve verilerini paylaşmak forumda yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebi var mı, biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
ilkerowic dedi: Bu site ve verilerini paylaşmak forumda yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sebebi var mı, biliyor musunuz?
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #6 Ne olmuş anlamadım şair burada neyi belirtmek istemiş? Artı 0 Eksi
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 24 Aralık 2020 #7 Codfish dedi: Minimum sistem gereksinimleri uymuyor fakat önerilen sistem gereksinimleri uyuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi site bu? Artı 0 Eksi
Codfish dedi: Minimum sistem gereksinimleri uymuyor fakat önerilen sistem gereksinimleri uyuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi site bu?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.235 Makaleler 14 Çözümler 113 24 Aralık 2020 #8 ilkerowic dedi: Bu site ve verilerini paylaşmak forumda yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Recep hoca önermişti bir konuda bu siteyi. canirunit sitesi değil mi bu? Artı 0 Eksi
ilkerowic dedi: Bu site ve verilerini paylaşmak forumda yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Recep hoca önermişti bir konuda bu siteyi. canirunit sitesi değil mi bu?
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #9 ilkerowic dedi: Bu site ve verilerini paylaşmak forumda yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, arkadaşın kartı GTA 4'ü akıcı oynatması bile zor. Halbuki site doğru veriler vermiyor. İşte asıl olanda bu. Artı 0 Eksi
ilkerowic dedi: Bu site ve verilerini paylaşmak forumda yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, arkadaşın kartı GTA 4'ü akıcı oynatması bile zor. Halbuki site doğru veriler vermiyor. İşte asıl olanda bu.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 24 Aralık 2020 #10 Napalım? Dostum bu tarz şeyler forumda yasak bu arada. Artı 0 Eksi