"Bu nasıl oldu?" dediğiniz anılarınız

Okulda yangın tüpünü patlatmıştım yanlışlıkla. Emniyet kilidi açıkmış. Onu kim açtı neden açtı ve ben neden gidip tüpü kurcaladım asla fikrim yok. Açıkçası büyük aptallık etmişim.

Bir kız vardı benimle tanışmak istiyormuş. Şimdi biz arkadaşımla okul çıkışı yürüyoruz. Yürüdüğümüz yolda pek tekin bir yer değil. Arkamda birinin olduğunu hissettim. Gaspçı zannettim. Ne oluyor lan deyip arkamı döndüm yumruğu geçireceğim meğerse kızmış. Koşarak kaçtı. O gün bu gündür şansım yaver gitmedi kızlar konusunda.

Bir kız vardı benimle tanışmak istiyormuş. Şimdi biz arkadaşımla okul çıkışı yürüyoruz. Yürüdüğümüz yolda pek tekin bir yer değil. Arkamda birinin olduğunu hissettim. Gaspçı zannettim. Ne oluyor lan deyip arkamı döndüm yumruğu geçireceğim meğerse kızmış. Koşarak kaçtı. O gün bu gündür şansım yaver gitmedi kızlar konusunda.
Kız arkanızda ne yapıyormuş hocam sorması ayıp?

Linux kurayım yanına derken, Windows'dan da olmuştum nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Kendime haykırıyorum: Cam gibi Windows varken Linux'a neden merak saldım bilmiyorum.

Yaylada amcam yokuşun başından araba lastiği yuvarlıyordu biz de kuzenle aşağıda tutuyorduk. En sonuncusunda lastiği tam tutacakken lastik son anda zıpladı, göz çevreme vurdu. Pat diye çakıllı yola oturdum.

Allahtan o zaman gözlüğüm yoktu yoksa kördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı