emrah ertosun Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar ben yeni sistem topladım ekran kartım GTX 1070 ve Windows'um korsan bu yüzden bu hatayı alma ihtimalim var mı ve bunun çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2016
Arkadaşlar ben yeni sistem topladım ekran kartım GTX 1070 ve Windows'um korsan bu yüzden bu hatayı alma ihtimalim var mı ve bunun çözümü nedir ?
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 9 Eylül 2016 #2 İşletim sistemi Windows 10'mu?
emrah ertosun Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #3 Evet win 10 pro
Muki Hectopat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni ve Öğrenci 9 Eylül 2016 #4 Orijinal sayfasından doğru indirmelisin. Şu şekilde yapıyorsun değil mi ?
emrah ertosun Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #5 Evet bu şekilde yapıyorum hatta eski sürümlerini bile indirdim denedim yine aynı hatayı aldım windowsum güncel değil ondan olabilir mi
Evet bu şekilde yapıyorum hatta eski sürümlerini bile indirdim denedim yine aynı hatayı aldım windowsum güncel değil ondan olabilir mi
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 9 Eylül 2016 #6 Hocam ben genelde şu şekilde yapıyorum: Format attıktan hemen sonra GeForce Experience ile Oyunlarınızı Otomatik Olarak Optimize Edin programı ile hemen ekran kartını kuruyorum. Windows update ile hep başarısız oluyor. Sonra ise windows update yapıyorum. Bilgisayar sıkıntısız oluyor. Lisans çok pahalı geldi ise de şu siteye bakabilirsin. Windows 10 Professional OEM Key - Windows
Hocam ben genelde şu şekilde yapıyorum: Format attıktan hemen sonra GeForce Experience ile Oyunlarınızı Otomatik Olarak Optimize Edin programı ile hemen ekran kartını kuruyorum. Windows update ile hep başarısız oluyor. Sonra ise windows update yapıyorum. Bilgisayar sıkıntısız oluyor. Lisans çok pahalı geldi ise de şu siteye bakabilirsin. Windows 10 Professional OEM Key - Windows
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 9 Eylül 2016 #7 Windows 10'u her zaman güncel tutun.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 9 Eylül 2016 #8 Güncel her zaman iyidir. Son düzenleme: 9 Eylül 2016
emrah ertosun Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #9 Korsan kullandığım için güncelleme sorun benim için. Bu sorunumun kesin çözümü yok mu şimdi Win7 yüklesem düzelir mi aceba
Korsan kullandığım için güncelleme sorun benim için. Bu sorunumun kesin çözümü yok mu şimdi Win7 yüklesem düzelir mi aceba
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 10 Eylül 2016 #10 Uygun fiyata lisans alarak ömür boyu sorunsuz kullanabilirsin. Her zaman orijinal tavsiye ediyorum.