Bu Nvidia grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değil hatası

Hocam ben genelde şu şekilde yapıyorum: Format attıktan hemen sonra GeForce Experience ile Oyunlarınızı Otomatik Olarak Optimize Edin programı ile hemen ekran kartını kuruyorum. Windows update ile hep başarısız oluyor. Sonra ise windows update yapıyorum. Bilgisayar sıkıntısız oluyor. Lisans çok pahalı geldi ise de şu siteye bakabilirsin. Windows 10 Professional OEM Key - Windows
Hocam tavsiye etmiş olduğunuz bir OEM anahtarı, yani arkadaş kendisi kullanamaz, OEM yüklü olan bir bilgisayar Vatan, İnventus ya da Teknobiyotik gibi şirketlere verilmelidir. Arkadaş alacaksa kutulu versiyonu almalı.

Korsan kullanarak bu zamana kadar hata almadım. Baktım bedava dağıtıyor hadi o kadar ısrar etti Microsoft bende bedavadan yararlanarak Windows 10 orijinal kullanıyorum. Bence korsanla hata verecek bir şey değil bugüne kadar yeni çıkan oyunları da sorunsuz oynadım. Bilgisayar güzel kullanmayı biliyorsanız güvenlik sorunları yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı