Çözüldü Bu öğeyi yürütmek için yeni bir codec bileşeni gerekir sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ömür.d

Decapat
Daha fazla  
NVIDIA'dan Experience kullanarak ETS 2 videosu çektim videomu izlemeye çalışınca böyle bir hata veriyor.
Ama önceden vermiyordu bu hatayı.
Sonra ETS 2 ile mi alakalı anlamak için masaüstünü çektim videoyu açmaya çalışınca yine aynı hatayı verdi.
Eskiden ne güzel izliyordum artık izleyemiyorum.
Bu sorunun çözümü nedir?

Merak ediyorum, videonun uzantısı nedir?
(Gerçi kodlanması da önemli de mediainfo olmadan göremezsiniz, onun için de k-lite codec pack gerekir)

Bu arada vlc, açamadığınız videolar için tek adrestir. (Dubana kurban)

Merak ediyorum, videonun uzantısı nedir?
(Gerçi kodlanması da önemli de mediainfo olmadan göremezsiniz, onun için de k-Lite codec pack gerekir)

Bu arada VLC, açamadığınız videolar için tek adrestir. (dubana kurban)

Şu an PC başında değilim mobildeyim hocam ama h ya da hev ile başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bir de arkadaşıma video gönderirken sorun oluyor onda VLC yok oda NVIDIA ile kayıt alıyor neden bende böyle oldu anlamadım.

Şu an PC başında değilim mobildeyim hocam ama h ya da hev ile başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bir de arkadaşıma video gönderirken sorun oluyor onda VLC yok oda NVIDIA ile kayıt alıyor neden bende böyle oldu anlamadım.
Hevc’dir büyük ihtimal, medya oynatıcıda oynatabilmek için mağazadan hevc uzantılarını satın almanız gerekecek store’dan. 3 tl gibi bir fiyatı var store kurları güncellenmemişken alın derim. Nedense bu uzantı ücretli ve sudan ucuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı