Bu PC alınır mı?

Owww çok mantıklı. Ben o sitenin çalışanlarından biriyim. O kadar ucuza satıyoruz ki, bu sistemi alırsanız işletme olarak çok zor duruma düşeriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
😀
Yalnız 5-6 sene önce bende böyleydim, diyordum neden i5, i7 gibi sağlam işlemcili hatta yanında monitörü her şeyi olan bilgisayarlar 3.5k diye. Sonra bu ucuzluğu araştırıp aydınlandım.

En alttan 2. seçenek nedense bana C4'ü anımsatıyor.

Her gördüğünüz PSU'ya C4 diyorsunuz Rampage Power Boost vb vb hepsine C4 diyorsunuz ama sadece lafta C4 5 yıldı Power Boost 650W 80p PSU kullanıyorum 3060 sistem 30 40 kere belki daha fazla elektrik gitmiştir taş gibi hala kötü PSU yoktur hepsi aynı işlevi yapıyor siz 2 3 tane yüksek voltaj koruması vb görünce hemen ilah ediyorsunuz o markayı.

Her gördüğünüz PSU'ya C4 diyorsunuz Rampage Power Boost vb vb hepsine C4 diyorsunuz ama sadece lafta C4 5 yıldı Power Boost 650W 80p PSU kullanıyorum 3060 sistem 30 40 kere belki daha fazla elektrik gitmiştir taş gibi hala kötü PSU yoktur hepsi aynı işlevi yapıyor siz 2 3 tane yüksek voltaj koruması vb görünce hemen ilah ediyorsunuz o markayı.

Ne alaka PSU zaten Izoly, içine biriktirmişsin patlamaya bana denk gelmişsin. Sen sorun yaşamadın diye diğer insanlar sorun yaşamamış olmuyor. Ona bakılırsa platoon gibi markaları kullanıyorum bende. Ben sorun yaşamadığım için PSU'yu herkese önermiyorum, senin gibi savunmasını yapmıyorum.

Ne alaka PSU zaten Izoly, içine biriktirmişsin patlamaya bana denk gelmişsin. Sen sorun yaşamadın diye diğer insanlar sorun yaşamamış olmuyor. Ona bakılırsa platoon gibi markaları kullanıyorum bende. Ben sorun yaşamadığım için PSU'yu herkese önermiyorum, senin gibi savunmasını yapmıyorum.

Dostum benim sinirlendiğim şey belirli markalara takıntı yapılıyor eski 2005'ten sonra üretilen pcleri örnek vereyim içindeki PSU'lar markasız hiçbir +sı yok ama taş gibi besliyor PC'yi milletin övdüğü markaların psularıyla kötülenen PSU'lar aynı görevi yapıyor hiçbir fark yok tek fark övülen markalar 4 5 tane koruma var diyorlar milletin gözüne hoş geliyor.

Mizah arıyorsanız buyurun. 2. el/sıfır Facebook PC satış grubu.

Fakat fiyatlara bakarken kriz yaşayabilirsiniz.

Ölücüler uzak durun bu fiyata siz sistem bulamazsınız.

1678903347425.png

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
😀
Yalnız 5-6 sene önce bende böyleydim, diyordum neden i5, i7 gibi sağlam işlemcili hatta yanında monitörü her şeyi olan bilgisayarlar 3.5k diye. Sonra bu ucuzluğu araştırıp aydınlandım.

Çocuk yapmama kararı aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı