Halihazırda bir bomba ihtiyacım var, nasıl giderebilirim diye düşünüyordum,Buldum.
En alttan 2. seçenek nedense bana C4'ü anımsatıyor.
Her gördüğünüz PSU'ya C4 diyorsunuz Rampage Power Boost vb vb hepsine C4 diyorsunuz ama sadece lafta C4 5 yıldı Power Boost 650W 80p PSU kullanıyorum 3060 sistem 30 40 kere belki daha fazla elektrik gitmiştir taş gibi hala kötü PSU yoktur hepsi aynı işlevi yapıyor siz 2 3 tane yüksek voltaj koruması vb görünce hemen ilah ediyorsunuz o markayı.
Ne alaka PSU zaten Izoly, içine biriktirmişsin patlamaya bana denk gelmişsin. Sen sorun yaşamadın diye diğer insanlar sorun yaşamamış olmuyor. Ona bakılırsa platoon gibi markaları kullanıyorum bende. Ben sorun yaşamadığım için PSU'yu herkese önermiyorum, senin gibi savunmasını yapmıyorum.
Yalnız 5-6 sene önce bende böyleydim, diyordum neden i5, i7 gibi sağlam işlemcili hatta yanında monitörü her şeyi olan bilgisayarlar 3.5k diye. Sonra bu ucuzluğu araştırıp aydınlandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.