Bu PC'de Hangi Oyunları Oynayabilirim

Üstat iyi dedin ancak NFS Most Wanted al High Detail yap ve bak bakalım bilgisayar mı oyun oynuyor yoksa oyun mu bilgisayarla oynuyor.
O oyunda 2007 yılından önce çıktı.
Denemesi bedava.
2014 yılında mario çıksa oynatmayacak mı diyerek misal verdim.
2014 yılında düşük seviyede çıkan oyunlar var mario olmaz tario olur.
İnternette araştırabilirsiniz.
Yıl belirtmeniz benim kanaatimce yanlış sizce doğru olabilir. Takdir soruyu sorup cevap alan arkadaşın.

Haklısın baba ama 2007 yılını sınır olarak göstermemin nedeni 2007 yılından sonra Xbox360 ve Ps3 ünde çıkışıyla grafiklerin de tavan yapması. Yani demek istediğim bu kartın 2007 ve önceki dönemin oyunlarını ancak kaldırabileceği. Need for Speed Most Wanted' ı bu kart rahatça kaldırabilir. Ama bu oyunu 1080p high ayarlarda akıcı bir şekilde oynatabilir demek değildir. Mâkul ayarlarda rahatça oynatır demektir. Benim burda yıl vermem kesinlikle bir sınır olmamalı ama arkadasa alacağı veya indirecegi oyunlarda bir rehber, yardımcı olabilir. Sonuçta ikimizde konuyu açan arkadaşa yardım için burdayız ve ikimizin görüşü de farklı olabilir.

İkimizin görüşü pek farklı sayılmaz aslında, siz oyun sınırlarını yıl olarak belirtiyorsunuz bende sistem gereksinimi olarak belirtiyorum. Yani 2014 yılında da çıkmış bir oyun olsa HD3000 sistem gereksinimi yeterli geliyorsa sorun yok demektir.

Tabiki aynı şeyden bahsediyoruz. Ama arkadaşın bahsettiği AAA kalite diyebileceğimiz yapımlar. Zaten o da biliyordur basit yapımları kaldırabileceğini. Ama gerçekten sağlam oyunlar oynamak istiyorsa biraz daha eskiye bakmalıdır. 2007 yılını sınır olarak göstermemin nedeni de yeni konsolların çıkış tarihi olması. Örneğin GTA IV' ün de 2007 - 2008 döneminde çıktığını düşünürsek daha da eskiye yönelmesi gerekir arkadaşın. Yani bir önceki nesil oyunlara...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı