Stuck piksel bu. Yukarıdaki siteyi açıp ekrandaki kareyi pikselin üstüne getirin. Bi' 2-3 saat kalsın, düzelmezse düzelmez muhtemelen. G24F-2 ile denemiştim işe yaramadı.
Böyle mi?
Stuck piksel bu. Yukarıdaki siteyi açıp ekrandaki kareyi pikselin üstüne getirin. Bi' 2-3 saat kalsın, düzelmezse düzelmez muhtemelen. G24F-2 ile denemiştim işe yaramadı.
Evet bu şekilde. 10 dakika yazıyor fakat mümkünse 2-3 saat bekletmeniz yararınıza.Böyle mi?
Evet bu şekilde. 10 dakika yazıyor fakat mümkünse 2-3 saat bekletmeniz yararınıza.
Bende de ekranın ortasında bir yerlerde var, aynı şekilde görünüyor aynı renklerde. Çoğu zaman unutuyorum varlığını, ki sizde kenar köşe bir yerde. Gözünüze batmaz.Bro bu düzelmedi gibi 20 dakika tuttum.
He tamam 2 3 saat bekleteyim.
Düzelmezse garanti de almazsa çok bir şey değiştirir mi bu piksel.
Bende de ekranın ortasında bir yerlerde var, aynı şekilde görünüyor aynı renklerde. Çoğu zaman unutuyorum varlığını, ki sizde kenar köşe bir yerde. Gözünüze batmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.