Bu PUBG nasıl oynanıyor?

Yapacak bir şey yok. Eşleştirme sistemi yok oyunda. Öle öle öğreneceksin. İlk 2 gün 1 kişi bile öldüremeyebilirsin veya şansa bir şekilde zar zor öldürürsün.

Tavsiyem solo gir Miramar'da Pecado, Shanok'da Bootcamp'a atla direk çatışarak başla oyuna. Tabi önce silahları ve ekleri, mühammatları falan öğrenmen lazım. Hangi ek hangi silaha takılıyor v.s

Steam PUBG'sinden bahsediyorsan işin iş. Millet oyunu çözdü artık. Bot muhabbeti de yok, alışasıya kadar atlayıp ölmeye katlanman lazım. :)

Olayı kavramak için videolardan yardım alabilirsin en azından temel şeyleri öğrenirsin. H1Z1 veya benzeri BR oyunlarından geçmişin varsa zaten nasıl stratejiler izlemen gerektiğini az çok biliyorsundur. Bilmediğini varsayarak konuşacak olursak oyunda hedef alma kabiliyetin kadar bulunduğun konum çok önemli. Daha çok detayı var ama anlatmaya üşendim çünkü içimde senelerin PUBG nefreti var. :D Videolar izlersen çözersin. Ama kişisel tavsiyem hazır yenisin başlamadan bırakman. Kanser bu oyun.

Yapacak bir şey yok. Eşleştirme sistemi yok oyunda. Öle öle öğreneceksin. İlk 2 gün 1 kişi bile öldüremeyebilirsin veya şansa bir şekilde zar zor öldürürsün.

Tavsiyem solo gir Miramar'da Pecado, Shanok'da Bootcamp'a atla direk çatışarak başla oyuna. Tabi önce silahları ve ekleri, mühammatları falan öğrenmen lazım. Hangi ek hangi silaha takılıyor v.s

Biraz direkt bu noktalara atlamak yerine ilk önce antrenman moduna girerek alıştırma yapmalısın. Eklentiler, silahlar, durumları nasıl, recoil tarzı gibi şeyler için.

Bende arkadaşa katılıyorum bırak gitsin. Ha illa oynucam diyosan ben kazandığım veya derece yaptığım her oyunumda alana son giren oluyodum. Böylelikle arkalanmam zorlaşıp ben arkalıyodum. Tabi her oyunumda böyle olmuyodu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı