BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 16 Temmuz 2022 #71 RainbowwOnSky dedi: Uyku düzenim bozuldu. Gece 4 gibi uyuyabiliyorum. Erken uyumak istiyorum ama örnek olarak bugün 15:30'da uyandığım için uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Gün içinde hiç uyumayın çok uykunuz olsa bile sonra istediğiniz saat de yatın bu biraz düzene koyar.
RainbowwOnSky dedi: Uyku düzenim bozuldu. Gece 4 gibi uyuyabiliyorum. Erken uyumak istiyorum ama örnek olarak bugün 15:30'da uyandığım için uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Gün içinde hiç uyumayın çok uykunuz olsa bile sonra istediğiniz saat de yatın bu biraz düzene koyar.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 16 Temmuz 2022 #72 BeTas dedi: Gün içinde hiç uyumayın çok uykunuz olsa bile sonra istediğiniz saat de yatın bu biraz düzene koyar. Genişletmek için tıkla... Hocam uykuya da bayılıyorum uykum gelince direkt uyuyakalıyorum.
BeTas dedi: Gün içinde hiç uyumayın çok uykunuz olsa bile sonra istediğiniz saat de yatın bu biraz düzene koyar. Genişletmek için tıkla... Hocam uykuya da bayılıyorum uykum gelince direkt uyuyakalıyorum.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 16 Temmuz 2022 #73 Her uyumaya çalıştığınız zaman tokat çakın ya da bir iş ile uğraşın yorulun. İş sırasında da tak diye uyumazsınız herhalde.
Her uyumaya çalıştığınız zaman tokat çakın ya da bir iş ile uğraşın yorulun. İş sırasında da tak diye uyumazsınız herhalde.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 16 Temmuz 2022 #74 Ders be hocam uyumak isterdim de yapacak bir şey yok 1 sene disimizi sıkıcaz.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 16 Temmuz 2022 #75 BeTas dedi: Her uyumaya çalıştığınız zaman tokat çakın ya da bir iş ile uğraşın yorulun. İş sırasında da tak diye uyumazsınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Biraz zor ama denerim. Tavsiye için teşekkürler.
BeTas dedi: Her uyumaya çalıştığınız zaman tokat çakın ya da bir iş ile uğraşın yorulun. İş sırasında da tak diye uyumazsınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Biraz zor ama denerim. Tavsiye için teşekkürler.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 16 Temmuz 2022 #76 Berkant29 dedi: Ders be hocam uyumak isterdim de yapacak bir şey yok 1 sene disimizi sıkıcaz. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Yurt dışına gidiyorsanız ve evcil hayvan lazım olursa buradayım (!).
Berkant29 dedi: Ders be hocam uyumak isterdim de yapacak bir şey yok 1 sene disimizi sıkıcaz. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Yurt dışına gidiyorsanız ve evcil hayvan lazım olursa buradayım (!).
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 16 Temmuz 2022 #77 Uyuyamamak istiyorsanız birkac saat oncesinden yogun kahve cekirdekli kahve icin. Eger uykunuz yine gelirse o uyumamaniz gereken saat diliminde sakız cigneyin cunku sakız duyuları acar uyanik kalirsiniz.
Uyuyamamak istiyorsanız birkac saat oncesinden yogun kahve cekirdekli kahve icin. Eger uykunuz yine gelirse o uyumamaniz gereken saat diliminde sakız cigneyin cunku sakız duyuları acar uyanik kalirsiniz.
SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #78 Biri var, yanımda olmayı değil aklımda olmayı seçti.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 16 Eylül 2022 #79 SEFABRUZZI dedi: Biri var, yanımda olmayı değil aklımda olmayı seçti. Genişletmek için tıkla... Bende de biri var elimden geleni yapmama rağmen umursamıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SEFABRUZZI dedi: Biri var, yanımda olmayı değil aklımda olmayı seçti. Genişletmek için tıkla... Bende de biri var elimden geleni yapmama rağmen umursamıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaan_T Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2022 #80 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu saatte uyumayanın ya kafası güzeldir, ya da bilgisayarındaki sorunları hallediyordur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu saatte uyumayanın ya kafası güzeldir, ya da bilgisayarındaki sorunları hallediyordur.