@GoldenParsTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #11 Battlefieldın multiplayeri kolay kolay eskimez. Serverler kapanana kadar oynanır benim tahminimce. Millet multi için alıyor zaten oyunu.
Battlefieldın multiplayeri kolay kolay eskimez. Serverler kapanana kadar oynanır benim tahminimce. Millet multi için alıyor zaten oyunu.
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 10 Eylül 2014 #12 Bu saatten sonra bence de alınmaz. Yarın sabah 9'dan sonra almanı tavsiye ederim. Oyunun saati zamanı mı olur, ben 2 sene önce need for speed underground almıştım 20 liraya.
Bu saatten sonra bence de alınmaz. Yarın sabah 9'dan sonra almanı tavsiye ederim. Oyunun saati zamanı mı olur, ben 2 sene önce need for speed underground almıştım 20 liraya.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 10 Eylül 2014 #13 Silinen üye dedi: BF4 Premium kesinlikle alınır. BF Hardline ise tam bir rezalet. Rezalet derken oyun iyi aslında, ama tamamen para tuzağı. Şu Hardline'yi BF4'e DLC yapsalar daha çok tutardı. Genişletmek için tıkla... Senin düşüncene ve zevkine saygı duyarım kardeşim. Ancak Benim görüşüm BF2, 3, 4 serisinin çöpü dahi benim için çok kıymetlidir.
Silinen üye dedi: BF4 Premium kesinlikle alınır. BF Hardline ise tam bir rezalet. Rezalet derken oyun iyi aslında, ama tamamen para tuzağı. Şu Hardline'yi BF4'e DLC yapsalar daha çok tutardı. Genişletmek için tıkla... Senin düşüncene ve zevkine saygı duyarım kardeşim. Ancak Benim görüşüm BF2, 3, 4 serisinin çöpü dahi benim için çok kıymetlidir.