Cod:AW alınacak bir oyun değil. Oyun rezalet. Sen git Kevin Spacey'i getir ve berbat bir senaryo yazıp adamı boşa harca. Oldu mu şimdi Activision kardeş? Oyun almaya değmez bence. Destiny azalmış olabilir doğrudur. Bir kere ben oynamayı kestim yani. CO-OP ta artık öyle çok dolu değil. Sadece cidden canım sıkılınca giriyorum. Haftada 1 saat falan oynuyorum oyunu. Uncharted 4 oynamadıysanız alabilirsiniz. Artık ne kadar hoşunuza gider bilemiyorum ama Last Of Us'ta olabilir. Souls oyunlarını oynamadıysanız sırayla almaya başlayabilirsiniz. Kim bilir belki benim gibi bir fanboy olup çıkarsınızBenim bu ikileme düşmemin nedeni bir sitede destiny oyuncularının azaldığı haberini almamdı. Sonuçta bu oyunun multiplayer'i tutuluyor. Sizce ne yapmam gerekir? Ben biraz daha destiny'e sıcak bakıyorum. Peki call of duty advanced warfare hakkında düşünceleriniz neler?
Oldukça iyi fikir bence. Yalnız Dying Light'ta güzel seçim gibi. Oyun bayağı zevkli bence. Uncharted 4 ile beraber alabilirsin.Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Ben en iyisi paramı Umcharted 4 ve Uncharted Nathen Drake Collection için saklayayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.