Bu Saatten Sonra Destiny Alınır Mı?

hazar99

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İyi günler. Ps4'e destiny almayı düşünüyorum ama çoğu sitede online oynayan kalmadı diyorlar. Sizce almalı mıyım? Yoksa The Order 1886 mı almalıyım?

Ther Order 1886 oldukça güzel bir oyun. Puanım 80/100. Oyunun garfikleri harika, oldukça iyi seslendirmelere ve karakterlere sahip. Hatta seslendiren abiler, ablalar bildiğin inanmış role. Ama öyle bir sıkıntı var ki bütün tüm güzellikleri götürüyor. Oyun hem 5 saat hem de oyunun sonu gelmiyor. Senaryo yarıda kesiliyor. İnanılmaz sinir bozucu bir şey. Tatmin olmak yerine daha fazlasını istiyorsun. Oyunun fiyatının 100 TL olmasından anlaşılabilirdi gerçi :D Destiny bence alınmaz yine de siz bilirsiniz. Oyun güzel ama kötü. Amacın saatlerce item kasmak başka bir şey değil. Oyun grafikleri ve vuruş hissi çok güzel ama senaryo berbat. Hatta o grimoire kartları mı nedir işte onlar beni oyundan soğuttu be. Oku oku bitmiyor arkadaş.

Benim bu ikileme düşmemin nedeni bir sitede destiny oyuncularının azaldığı haberini almamdı. Sonuçta bu oyunun multiplayer'i tutuluyor. Sizce ne yapmam gerekir? Ben biraz daha destiny'e sıcak bakıyorum. Peki call of duty advanced warfare hakkında düşünceleriniz neler?

Benim bu ikileme düşmemin nedeni bir sitede destiny oyuncularının azaldığı haberini almamdı. Sonuçta bu oyunun multiplayer'i tutuluyor. Sizce ne yapmam gerekir? Ben biraz daha destiny'e sıcak bakıyorum. Peki call of duty advanced warfare hakkında düşünceleriniz neler?
Cod:AW alınacak bir oyun değil. Oyun rezalet. Sen git Kevin Spacey'i getir ve berbat bir senaryo yazıp adamı boşa harca. Oldu mu şimdi Activision kardeş? Oyun almaya değmez bence. Destiny azalmış olabilir doğrudur. Bir kere ben oynamayı kestim yani. CO-OP ta artık öyle çok dolu değil. Sadece cidden canım sıkılınca giriyorum. Haftada 1 saat falan oynuyorum oyunu. Uncharted 4 oynamadıysanız alabilirsiniz. Artık ne kadar hoşunuza gider bilemiyorum ama Last Of Us'ta olabilir. Souls oyunlarını oynamadıysanız sırayla almaya başlayabilirsiniz. Kim bilir belki benim gibi bir fanboy olup çıkarsınız :D Metal Gear Solid 5 çok iyi bence. Tabi para verilmez oyun ilk oynadığınızda 1-2 saatte rekor denerseniz 20-30 dakikada bitebiliyor. Ama PSN Plusta bedavaydı. İndirebilirsiniz.

Kafam iyice karıştı. Bana şu oyunlar dışında oynanabilecek güzel bir oyun tavsiye ederseniz sevinirim.

FİFA 15
Far Cry 4
Assassin's Creed Unity
Mortal Kombat x
The Witcher 3
Bloodborne
Driveclub
Battlefield Hardline
Battlefield 4
GTA 5
Middle Earth Shadow Of Mordor

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Ben en iyisi paramı Umcharted 4 ve Uncharted Nathen Drake Collection için saklayayım.
Oldukça iyi fikir bence. Yalnız Dying Light'ta güzel seçim gibi. Oyun bayağı zevkli bence. Uncharted 4 ile beraber alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı