Bu sefer 500 TL'ye bilgisayar toplamışlar

Xample-47

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar Technopat ailesi!
Bugün Technopat Youtube kanalında 'SteelSeries Arctis 7 İncelemesi'ni gördüm bir bakayım dedim. Önerilen videolarda şu "5 TL'ye PC topladık", "1300 TL'ye araba aldım çalıştı" gibi başlıkları ile Youtube Türkiye'ye bir meteor gibi düşen kanal "Ömer Rıdvan - ÖRKO" ("Film afişi gibi yemin ediyom" bkz. Kardeş Payı). Evet bu arkadaşlar şimdi de 500 TL'ye PC toplamış hem de oyun odaklı. :D Şimdi gülüyorum zira bu başlığın ne amaçla atıldığını biliyorum.

Yani günümüzde bırakın odağını, odaksız bilgisayarı 1000-1500 TL'ye sığdıramıyoruz (Eli ayağı düzgün bir sistemi, normal şartlarda 2. el dahil), adam hem 500 TL'ye toplamış bir de odaklamış. Oyuna odaklamış. Bu her yerde karşımıza çıkan "I7 işlemci 1000 TL PC" gibi yerler aklıma geliyor. Neyse, ben yine sinirlenmeye başladım. Tekrar yazarken sinirlendiğim bir konuda daha görüşmek üzere. Buyurun video da burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada konu açarak ve o kişilerin videosunu paylaşarak reklamlarını yaptığının farkında mısın? Hem o kişileri eleştir hemde reklamlarını yap, çok ilginç. Bak bu konuyu görene kadar o kişilerin farkında bile değildim. Demek ki o tarz videoları çok izledin ki sana YouTube öneride bulunmuş al bunu izde diye. Sizin gibi bilinçsiz kişiler yüzünden bu tür kişiliksiz kanallar popülerliğini artırıyor.

Çocuklar çöpten hurdadan aldıkları parçalarla bilgisayar toplayıp çalıştırıyorlar. Yaptıkları işi beğeniyorum takdir ediyorum fakat videolarını pazarlama yöntemlerinin biraz yanlış olduğunu inkar edemem fakat günümüzün Youtube'u da bunu gerektiriyor. "5TL'ye hurdalıktan leş rezalet bir bilgisayar topladık" gibi bir başlık koysa ne kadar izlenirdi sizce? Sizin anlayamadığınız olay, bu videolar buradaki 2000-3000 tl ve daha fazla bütçesi olan insanlara hitap etmiyor. 5000 TL'ye bilgisayar toplayan eleman bu videoları izleyince normal olarak eleştirilerin ve esprilerin hedefi oluyor. Donanım Arşivi 800TL'ye bilgisayar toplayınca bir sıkıntı olmuyor ama bu ve bu tarz kanallar 500-1000TL arası bilgisayar toplayınca mevzu çıkıyor :)

Parçaları hurdalıktan falan alıyor. Zaten bu işten çok bir para falan kazandığını zannetmiyorum. Sen, ben biliyoruz zaten bilmeyenlere yönelik çekiyor videolarını gidip 1000TL'ye i7'li muhteşem bir bilgisayar alacaklarına böyle bir bilgisayar alsınlar en azından.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı