Bu sefer kendimi aştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadım ne demek istediğinizi?
Kendisi "Konu Dışı" dahilinde olmayan kategorilerde gezinip saçma ve gereksiz mesajlar atıyor ancak rapor etsen de fayda etmiyor, yine aynı şeylere devam. Özellikle meme ile iletişim kurarak trollemesi daha garip. :D

Ben Erdem'in calismalarini takip ediyorum ayrica hirs ve özgüvenine hayranim.
Her calismasini begendigimi söyleyemem hatta cogusunu begenmiyorum VLOG yapmaya devam etseydi daha iyi olacak gibiydi sanki VLOG'lari takip ediyordum cünkü, tamam elestirme hakkimizi sonuna kadar kullanmaliyiz lakin hakaret seviyesine gelmemeli bu.

Seni hicbir sey yildirmasin Erdem yola devam. Belki planladigin hicbir seyi basaramiyacaksin ama en azindan denemis olacaksin.

Sevgiler :)

Ben Erdem'in calismalarini takip ediyorum ayrica hirs ve özgüvenine hayranim.
Her calismasini begendigimi söyleyemem hatta cogusunu begenmiyorum VLOG yapmaya devam etseydi daha iyi olacak gibiydi sanki VLOG'lari takip ediyordum cünkü, tamam elestirme hakkimizi sonuna kadar kullanmaliyiz lakin hakaret seviyesine gelmemeli bu.

Seni hicbir sey yildirmasin Erdem yola devam. Belki planladigin hicbir seyi basaramiyacaksin ama en azindan denemis olacaksin.

Sevgiler :)
Neden başarmayacağımı düşünüyorsun? *Beğenini geri çekti*

Begeni meraklisi degilim Erdem o konuda sikinti yok, surada belirtmistim zaten. :)
Ayrica alintimi okursan BELKI demisim ha BELKI DE Türkiye'nin sayili dublaj sanatcilarindan biri olursun bilemem.

Sen iletimi cok yanlis anlamissin. :)
Not: İletişim konusunda iyi değilim. Bu yüzden arkadaşım yok gerçek hayatta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı