Bu sefer kendimi aştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Not: İletişim konusunda iyi değilim. Bu yüzden arkadaşım yok gerçek hayatta.
Tek sorunun da bu işte. Önce sesinle değil asosyalliğin ile ilgilenmelisin. Asosyal olduğun için iletişim kuramıyorsun. Bu da değişik sıkıntılara yol açıyor. Sanki kendini ayrı biriymiş gibi görüyorsun. Dünyada 7,5 milyar insan var. Önceliğin asosyalliğinden kurtulmak olsun. Kötü bir amaçla söylemiyorum, senin iyiliğin için.

Dinledikten sonra kulaklığı, jack girişini kontrol ettim daha sonra başka bir video açtım. Neyse ki kulaklıkla alakalı herhangi bir sıkıntı yokmuş.
Tenor sese saygı duymayana ben de saygı duymam. Brutal vokal nedir bilmiyorsun galiba.
Dinledikten sonra kulaklığı, jack girişini kontrol ettim daha sonra başka bir video açtım. Neyse ki kulaklıkla alakalı herhangi bir sıkıntı yokmuş.
Öyle düşünmenin sebebi mikrofonun kalitesizliğindendir. Jack sıkıntısı yani. Bu yüzden müzik işine başlayanlar daima stüdyo mikrofonu almadan, bunları yayınlamıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sesini beğenmedim. Belki de Tenor sesi beğenmiyorumdur ya da gerçekten kötüdür. Ama sesin güzelse bile kendini anlatamıyorsun. Ek olarak bana hafiften böbürleniyormuşsun gibi geldi.
Örnek:
Az bulunan türden sesim var kısaca sizler gibi Bariton değilim veya Ibrahim Tatlıses gibi derin ve kalın bir sesim yok. Tenor sesi de sevin. Benim sesime benzer bir sürü şarkıcı var bu tür ince.

Tenor sese saygı duymayana bende saygı duymam. Brutal vokal nedir bilmiyorsun galiba.

Öyle düşünmenin sebebi mikrofonun kalitesizliğindendir. Jack sıkıntısı yani. Bu yüzden müzik işine başlayanlar daima stüdyo mikrofonu almadan, bunları yayınlamıyorlar.

ALAKASI YOK. Fredie Mercurie de tenor, Prince de tenor, Michael Jackson da tenor, Journey'in vokalisti Steve Perry de tenor. Bu insanlar dünya çapında müziğin kralları. Kimse de ses türlerine laf etmedi. Sesinin türünün ne olduğunun bizim üzerimizde hiçbir etkisi yok. Sert yazıyorum ama duyman için yazıyorum. Eğer sen gelen kötü yorumlarını ses türüne alışık olmadıkları sebebine bağlarsan kendini geliştiremezsin. Kalitesiz mikrofon bir bahane değildir. Günümüzde herhangi bir akıllı telefonun mikrofonu ses kayıt etmek için yeterince elverişlidir. Brutal vokal ile yapılan yorum arasında nasıl bir bağlantı kurdun hala anlamış değilim. Youtube kanalındaki yorumları dikkate almıyorsun. Kötü yorumlar gelmeye devam ettikçe de görmezden geliyorsun.

Son düzenleme:
Beni destekleyeceğinize videoya 7 dislike atıyorsunuz. En azından Enes Batur gibi yetenek gerektirmeyen işlerle uğraşmıyorum! Benim yaptığımı siz deneseniz yapamazsınız! Herkeste o müzik kulağı yoktur efendim!
ALAKASI YOK. Fredie Mercurie de tenor, Prince de tenor, Michael Jackson da tenor, Journey'in vokalisti Steve Perry de tenor. Bu insanlar dünya çapında müziğin kralları. Kimse de ses türlerine laf etmedi. Sesinin türünün ne olduğunun bizim üzerimizde hiçbir etkisi yok. Sert yazıyorum ama duyman için yazıyorum. Eğer sen gelen kötü yorumlarını ses türüne alışık olmadıkları sebebine bağlarsan kendini geliştiremezsin. Kalitesiz mikrofon bir bahane değildir. Günümüzde herhangi bir akıllı telefonun mikrofonu ses kayıt etmek için yeterince elverişlidir. Brutal vokal ile yapılan yorum arasında nasıl bir bağlantı kurdun hala anlamış değilim. Youtube kanalındaki yorumları dikkate almıyorsun. Kötü yorumlar gelmeye devam ettikçe de görmezden geliyorsun.
Şan eğitimi almamış, aksanı kötü biri olmama rağmen doğuştan gelen yeteneklerimle böyle denemeler yaptığımı varsayarsak, bence kötü değil. Ayrıca sesimin kalınlaşmasına ve tam oturmasına daha var. Daha 18 yaşındayım ve ön yargınız cahillikten başka bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı