Bu sefer kendimi aştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Abradolf Lincler Bu sözün üzerine söz söylenmez :)
@Erdemli Erdem Seni burada ve youtube'da tüm kanallarinda takip eden biriyim. Ve özgüvenine hayran oldugumu her defasinda belirttim ama bu elestirilere gelememe huyun seni sürekli asagi cekiyor.

Biraz özelestiri yapmayi ögrenmen lazim sanirim.

Sevgiler :)
Ancak bu eleştirileri ala ala yeteneğimde hafif düşüşler söz konusu. Zamanla bunu farkediyorum. Bu tuzağın içine düşmemem lazım! Çünkü bu ağır sözler zihnimin içine giriyor ve çıkması çok zor.
Psikolojik olarak mı yoksa gerçek ağrı mı?
Psikolojik değil, gerçek ağrı hissi bildiğin. Psikolojik de vardır tabii.
Ayrıca sizce bu benim yaptığım acapelladan daha mı iyi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocuğunkini mi yoksa benim yaptığım acemi denememi mi dinlemek istersiniz? Denemem aşağıda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ancak bu eleştirileri ala ala yeteneğimde hafif düşüşler söz konusu. Zamanla bunu farkediyorum. Bu tuzağın içine düşmemem lazım! Çünkü bu ağır sözler zihnimin içine giriyor ve çıkması çok zor.

Psikolojik değil, gerçek ağrı hissi bildiğin. Psikolojikte vardır tabii.
Ayrıca sizce bu benim yaptığım acapelladan daha mı iyi?

Çocuğunkini mi yoksa benim yaptığım acemi denememi mi dinlemek istersiniz? Denemem aşağıda.

Videoları izlemedim. Ama bu bakış açısı da kökten sıkıntılı. Diyelim ki ben ayda 800 Türk lirası maaş alıyorum ve geçinemiyorum(doğal olarak). Sence Afrika'da açlıktan ölenlere bakıp, kendimin çok iyi durumda olduğumu mu düşüneyim, yoksa gelirimi nasıl yükseltirim buna mı kafa yorayım?

Bu elestirileri almak istemiyorsan sesin ile paylasimlari teknoloji forumunda paylasma o zaman. Belki gercekten seni elestirenler iyi sesten anlamiyorlardir. Yani bu tezimde ciddiyim. Ben acapella dedigin eserlerin hepsini olmasa dahi cogunu begeniyorum ama diger büyük bir cogunluk begenmiyor ise o cogunlugun elestirilerini dikkate almalisin. Buradan bir ölcü almani öneririm.

Sevgiler :)

Videoları izlemedim. Ama bu bakış açısı da kökten sıkıntılı. Diyelim ki ben ayda 800 Türk lirası maaş alıyorum ve geçinemiyorum(doğal olarak). Sence Afrika'da açlıktan ölenlere bakıp, kendimin çok iyi durumda olduğumu mu düşüneyim, yoksa gelirimi nasıl yükseltirim buna mı kafa yorayım?
Daha çok para kazanmak?

Beni destekleyeceğinize videoya 7 dislike atıyorsunuz.

İnsanlar istediği videoya istediği kadar dislike atabilir. Sen buna karışamazsın. Eğer çok rahatsız olacaksan videolarında like/dislike barını kapatabilirsin. Ya da video da atmayabilirsin.

Benim yaptığımı siz deneseniz yapamazsınız!

Nereden biliyorsun? Ayrıca kendini yüceltmek için muhattabını ezikliyorsun. Hiç hoş davranış değil.

Görgüsüz insanlara ben de görgüsüz davranırım.

Senin mantığından yola çıkalım, bir adam bir adamı öldürüyorsa ben de mi o adamı öldürmeliyim? Kişinin kötü davranışlarına karşı iyimser yaklaşıp kötü söz söylemezsen bu erdemli birinin davranışıdır. Kötüye kötü bir şekilde cevap verirsen de bu da ahlaksızlıktır.

Bu arada kimse sana görgüsüzlük yapmadı, yorumları bizzat sıkı bir biçimde takip ettim. Sen sadece büyütüyorsun, kurguluyorsun.

Ağır ağır küfür etmemek için ne kadar tutuyorum kendimi bir bilsen. 8. Dislike nedir be? Bunu herkes yapamıyor diyorum anlamıyor musunuz?
Anlıyorlar. Ancak -sanırım- senin de yapamadığını düşünüyorlar. Bu yüzden dislike atmalşarı gayet normal. Sen eleştiri kaldıramıyorsan insanlar ne yapsın?

Kendini beğenmiş tipler gibi görme beni lütfen. Bana her zaman tavsiyelerde bulunabilirsin sadece sanki beni bu işten vazgeçirmeyi amaçlıyormuş gibi yorumlar yazmasan yeterli. :/

Yaptığın davranışlar tıpkı kendini beğenmiş birisinin yaptığı davranışlara benziyor. Yanlış anlama bu benim düşüncem ancak bu mesajdan sonra diğer mesajlarının arasında bir çelişki var.

Not: İletişim konusunda iyi değilim. Bu yüzden arkadaşım yok gerçek hayatta.

Çok ciddiyim bütün sorun buradan kaynaklanıyor. İletişimin sosyal hayatında hiç olmadığı için buradaki davranış ve yanıtlara nasıl cevap veremiyorsun onu bile bilmiyorsun. Sana tavsiyem müzikten de önce biraz sosyalleş.

Tenor sese saygı duymayana ben de saygı duymam. Brutal vokal nedir bilmiyorsun galiba.

Tenor ses ve saygıyla alakası yok. Yine bir eleştiri ve yine kaldıramıyorsun.

Öyle düşünmenin sebebi mikrofonun kalitesizliğindendir. Jack sıkıntısı yani. Bu yüzden müzik işine başlayanlar daima stüdyo mikrofonu almadan, bunları yayınlamıyorlar.

İlk cümleye katılmıyorum. Videoda ilk saniyelerde inanılmaz detone oluyorsun ve bu kulağa hiç hoş gelmiyor.

Mahkemelik olacak düzeyde küfür etmemek için tutuyorum kendimi.
Mahkemeye ulaşamayacaktır. Çünkü böyle bir şey yaparsan ne yorumundan ne de hesabından kalıntı bile kalmaz.

Bu tür videolar atıp eleştirmelerini bak eleştirilmelerini diyorum çünkü her zaman iyi yorum yapılmaz. Sen iyi yorumları kaldıramıyorsun. Kaldıramadığın sürece bu tür konulara artık onay gelmez ise şaşırma.

Bu arada tavsiyem @Abradolf Lincler'in yorumlarına azcık kulak vermen. Söylediklerinde haklı ve mantıklı konuşuyor, sadece bir tavsiye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı