Bu şekilde İngilizce öğrenebilir miyim?

Herkes bu şekilde öğrenemez. Eğer bir süre sonra yapıların ve kelimelerin aklında kaldığını fark ediyorsan öğrenebilirsin. Ben çoğu şeyi böyle öğrendim, tek sorun gramer kısmının ve ileri seviye kelimelerin eksik kalmasıydı. En sonunda kurs almam gerekti.

Dil öğrenmeye çok yatkınlığın olmalı, zira basit cümleler kurabilsen de zaman yapıları farklı olduğu için karmaşık cümleler kurmakta zorlanırsın.

Udemy'den zamanlar hakkında kurs al, cümle yapısını öğren, geriye kalan tek şey kelime ezberi yapman ve bol bol sesli pratik yapman.

Ara sıra çeviri yapıyorum. Hafif ingilizce seviyesi olan hikaye tabanlı oyunları oynuyorum. Arada yabancılarla sohbet ediyorum. Yabancı dizi film de izliyorum.
Yaklaşık 5 6 yaşımdan beri abim ve kuzenlerim sayesinde yüzlerce oyun oynadım.Şuan lise 1 im ve ingilizce hocam ile çok akıcı ve rahat şekilde konuşabiliyorum yani bence bir yere kadar fazlasıyla geliştirir ama yaşımdan ötürü gerisini bilmiyorum

Oyun oynayarak zor. İngilizce yazmadan ingilizce öğrenilmez. Oku-Yaz ve Konuş. Sadece dizi izleyerekte olmaz ama kulak alışsın diye tabi bol bol dinle sonraları otomatik kendinden duyduğun cümleleri farkında olmadan sen de kurmaya başlıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı